Ξύλο και βρισιές στη συνεδρίαση της ΓΣΕΕ | Πιάστηκαν στα χέρια με μέλη του ΠΑΜΕ

ξύλο-και-βρισιές-στη-συνεδρίαση-της-γσ-830427

Ένταση επικράτησε το πρωί της Τετάρτης, στο κτίριο της ΓΣΕΕ στην Πατησίων, κατά την έναρξη της συνεδρίασης της Ολομέλειας της διοίκησης της ΓΣΕΕ, με μέλη του ΠΑΜΕ να ζητούν την απομάκρυνση προέδρου Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων καταγγέλλοντας εργοδοτικό συνδικαλισμό.

Το ΠΑΜΕ απαίτησε να απομακρυνθεί από τον χώρο ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, καταγγέλλοντας εργοδοτικό συνδικαλισμό.Μάλιστα κάποια στιγμή σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ των παρευρισκομένων.

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ αντέκρουσε αυτές τις κατηγορίες και ζήτησε να διεξαχθεί η συνεδρίαση της Ολομέλειας, η θητεία της οποίας λήγει στο τέλος του μήνα.

Το νέο επεισόδιο έρχεται να δώσει συνέχεια στην κόντρα μεταξύ ΠΑΜΕ και ΓΣΕΕ που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα μετά και την ακύρωση του 37ου συνεδρίου της ΓΣΕΕ στην Καλαμάτα.

Τι προηγήθηκε πριν το… ξύλο

Η κόντρα της διοίκησης της ΓΣΕΕ με το ΠΑΜΕ κρατάει καιρό και κορυφώθηκε με αφορμή το συνέδριο, για το οποίο το ΠΑΜΕ είχε αντιρρήσεις ως προς τους συνέδρους.

Την περασμένη Παρασκευή, άλλωστε, όλη η Ελλάδα είδε τα όσα έγιναν στην Καλαμάτα, όταν μέλη του ΠΑΜΕ σε ένδειξη διαμαρτυρίας εισέβαλαν σε εκδήλωση για τα 100 χρόνια της ΓΣΕΕ και το ξύλο δεν… αποφεύχθηκε ούτε εκείνο το βράδυ.

με πληροφορίες από newsit.gr, topontiki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook