Ξεπουλάει πριν… κυκλοφορήσει το Playstation 5 – Σε σειρά προτεραιότητας ακόμα και για προπαραγγελία

Ενώ έχουν περάσει… ούτε τέσσερις μέρες από τις ανακοινώσεις και την έναρξη των προπαραγγελιών, στην Ελλάδα (όχι ότι συμβαίνει κάτι διαφορετικό στο εξωτερικό), στα περισσότερα καταστήματα έχει τελειώσει το απόθεμα της πρώτης παρτίδας!

Στον Κωτσόβολο, για παράδειγμα, τονίζεται όταν πας να κάνεις την παραγγελία της κονσόλας πως «τα τεμάχια της πρώτης παραλαβής έχουν εξαντληθεί. Κάνε την παραγγελία σου τώρα και μπες σε σειρά προτεραιότητας», ενώ στα Public υπάρχει η ένδειξη «αναμένεται σύντομα» για την «ακριβή» version των 499 ευρώ και «προσωρινά εξαντλημένο» για την digital έκδοση των 399 ευρώ.

«Ας είμαστε ειλικρινείς…»

Αξίζει να σημειώσουμε ότι χθες, Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, η Sony αναγκάστηκε να απολογηθεί, καθώς οι περισσότεροι μεταπωλητές στον κόσμο έχουν στη διάθεση τους πολύ μικρά αποθέματα και αναπόφευκτα άρχισε η γκρίνια. «Ας είμαστε ειλικρινείς, οι προπαραγγελίες του PS5 θα μπορούσαν να είχαν κυλήσει πιο ομαλά», ανέφερε η εταιρεία στο Twitter.

«Ζητούμε πραγματικά συγγνώμη για αυτό. Τις επόμενες μέρες θα έχουμε διαθέσιμα περισσότερα PS5 για προπαραγγελία και τα καταστήματα θα σας ενημερώσουν με περισσότερες λεπτομέρειες. Και περισσότερα PS5 θα γίνουν διαθέσιμα μέχρι το τέλος του έτους».

Τον Ιανουάριο στα ελληνικά ράφια

Αξίζει να σημειώσουμε, επειδή είναι λογικό να υπάρχει… αγωνία, ότι πολύ δύσκολα θα δούμε το PlayStation 5 στα ελληνικά ράφια πριν τον Ιανουάριο. Μέχρι τότε, δηλαδή, θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικές προπαραγγελίες και παραγγελίες, όταν, βέβαια, αυτό ξαναγίνει εφικτό.

Θυμίζουμε το PS5 θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου.

Πηγή: gazzeta.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ