Ξενοδοχοϋπάλληλοι Χανίων: «Οι εργαζόμενοι έχουν ανάγκη από γνήσια εκπροσώπηση και όχι από τζάμπα μάγκες»

ξενοδοχοϋπάλληλοι-χανίων-οι-εργαζό-1278710

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Χανίων απαντά στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ – ΠΑΜΕ» σχετικά με τις «επιθέσεις» που δέχονται, όπως αυτοί αναφέρουν:

«Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Χανίων, πιστό στις αξίες και τις ιδέες του, είναι δίπλα σε κάθε συνάδελφο μας και ιδιαίτερα τώρα στην κρίση της πανδημίας που αυτός έχει απέναντι του τόσο το ανάλγητο κράτος όσο και την εργοδοτική παραβατικότητα!

Έτσι κάναμε και με την περίπτωση της συναδέλφου που απολύθηκε παρανόμως από τον εργοδότη της. Παραστήκαμε στην επιθεώρηση εργασίας και με επιχειρήματα καταφέραμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τώρα τι να απαντήσει κανείς σε μια ανακοίνωση που υπογράφεται ως «ψηφοδέλτιο»!!!

Οι συνάδελφοι που επικαλούνται όλα αυτά στην ανακοίνωση τους ΔΕΝ παρευρέθηκαν στην τριμερή συνάντηση με την επιθεώρηση εργασίας καθώς δεν έχουν θεσμική ιδιότητα. Βλέπετε οι εργαζόμενοι του νομού μας σε κάθε εκλογική διαδικασία τους γυρίζουν την πλάτη με αποτέλεσμα να μην εκπροσωπούνται στο Δ.Σ του σωματείου μας.

Όσο για τις αναφορές τους στην Τοπική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, πραγματικά απορούμε με το διπολικό τους σύνδρομο!!! Όσο είμαστε σε διαπραγματεύσεις με τους εργοδότες, μας καταγγέλλουν πως τα ξεπουλάμε όλα, πως είμαστε εργοδοτικοί και μόλις την υπογράφουμε ζητούν την πιστή εφαρμογή της!!!! Οι εργαζόμενοι έχουν ανάγκη από γνήσια εκπροσώπηση και όχι από ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ!!!»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook