Ξέχασε η Cosmote να «απομαζέψει» μετά τα έργα σε δρόμο των Χανίων! Γέμισαν με επικίνδυνες «τομές» τους δρόμους της πόλης | Photos + Video

ξέχασε-η-cosmote-να-απομαζέψει-μετά-τα-έργα-887435

Μπορεί οι εργασίες της Cosmote, στην οδό Κτιστάκη στο κέντρο των Χανίων να έχουν ολοκληρωθεί εδώ και πάνω από μία εβδομάδα, όμως κάποιος ξέχασε να «απομαζέψει».

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, η υπηρεσία που έσκαψε τον δρόμο, έκανε την δουλειά της και… έφυγε, αφήνοντας δύο φορτία τούβλα και ένα κενό παράλληλο με την οδό, επικίνδυνο τόσο για τους πεζούς, όσο και για διερχόμενα ποδήλατα, μηχανάκια και αυτοκίνητα, με τον κίνδυνο από το στραμπούληγμα ενός αστραγάλου, μέχρι ένα τροχαίο ατύχημα να είναι πιθανός.

Ποιον θα πρέπει να… παρακαλέσουμε για να γίνουν τα αυτονόητα σε αυτή την πόλη; Εν μέσω καλοκαιριού, κυκλοφορείς στα Χανιά και δεν ξέρεις αν θα επιστρέψεις… ακέραιος.

Φυσικά, η οδός Κτιστάκη δεν είναι η μοναδική, στην οποία ο εν λόγο ιδιώτης, δηλαδή η Cosmote, κάνει εργασίες το τελευταίο διάστημα.

Ανάλογες εργασίες έχουν γίνει σε όλο σχεδόν το οδικό δίκτυο της πόλης, με την αποκατάσταση του οδοστρώματος να είναι τραγική και επικίνδυνη για τα διερχόμενα δίκυκλα και όχι μόνο!

Το ερώτημα που μπαίνει ασφαλώς έχει να κάνει με το αν η αποκατάσταση των δρόμων μετά τις εργασίες είναι η πρέπουσα και η ορθή. Και αν δεν είναι η επιβαλλόμενη, γιατί δεν υποχρεώνεται η συγκεκριμένη εταιρεία να προχωρήσει στις αποκαταστάσεις με τον απαραίτητο τρόπο ως οφείλει.

Αναμένουμε απαντήσεις…

zarpanews.gr

3 thoughts on “Ξέχασε η Cosmote να «απομαζέψει» μετά τα έργα σε δρόμο των Χανίων! Γέμισαν με επικίνδυνες «τομές» τους δρόμους της πόλης | Photos + Video

  1. Όταν ρώτησα τον εργολάβο γιατί κόβει τους κυβόλιθους και δεν τους αφαιρεί (όπως κάνουν στον υπόλοιπο κόσμο) και να τους επανατοποθετήσει, με ειρωνικό βλέμμα μου απάντησε «Γιατί μπορώ!»

    Αλλά είμαι σίγουρος ότι τον κυβόλιθο θα τον πληρωθεί «μάρμαρο» βάζοντας του κόσμου τα εργατικά όταν και αν το φτιάξει

    Άξιοι της μοίρας μας για άλλη μία φορά

  2. ΡΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΗΣ Deutsche Telekom ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΧΑΝΙΟΛΟΥΠΟΛΗ.
    ΤΙΣ ΤΟΜΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΓΙΩΝ.
    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;;;;;
    ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ.
    ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ.

  3. το ‘πες μονος σου αγαπητε… «εταιρια», «ιδιωτης»… σας πηρανε τα μυαλα οτι οι δημοσιοι οργανισμοι ειναι «κακο πραμα» και επιτρεψατε τον ΟΤΕ να γινει cosmote… ΦΑΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΧΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ… 😉

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook