«We are the BEST world»: Φοιτητές από όλη την Ευρώπη ανταποκρίθηκαν στο Χανιώτικο «κάλεσμα» | Video

we-are-the-best-world-φοιτητές-από-όλη-την-ευρώπη-αντ-1041770

Στις δύσκολες μέρες που διανύει ολόκληρος ο κόσμος, φοιτητές εθελοντές από το τοπικό γραφείο του Πανευρωπαϊκού οργανισμού BEST των Χανίων θέλησαν να περάσουν το δικό τους μήνυμα ενότητας μέσω ενός βίντεο.

Σε αυτό το ταξίδι δεν ήταν μόνοι τους αλλά συνταξιδιώτες ήταν και άλλα μέλη του οργανισμού από κάθε άκρη της Ευρώπης.

Με οδηγό μια από τις σημαντικότερες αξίες του οργανισμού, τη φιλία, επικοινώνησαν, συνεργάστηκαν και με το δικό τους τρόπο θέλησαν να δώσουν κουράγιο και ελπίδα στο κόσμο που ταλαιπωρήθηκε και ταλαιπωρείται ακόμα από τις δυσμενείς επιπτώσεις του κορονοϊού…αλλά και ένα κίνητρο να ονειρευτούν ξανά σε μια νέα πραγματικότητα.

Ο οργανισμός BEST Chania αποτελεί τοπικό γραφείο του Πανευρωπαϊκού ομώνυμου οργανισμού BEST (Board of European Students of Technology).

Πρόκειται για ένα εθελοντικό, μη κερδοσκοπικό, μη πολιτικό οργανισμό φοιτητών μηχανικών, που αποτελείται από 97 Πολυτεχνεία σε 34 χώρες σε όλη την Ευρώπη. Αλληλεπιδρά με περισσότερα από 3300 ενεργά μέλη καθώς και 1,7 εκατομμύρια φοιτητές κάθε χρόνο. Όραμά τους η ενίσχυση της πολυπολιτισμικότητας και της συνεργασίας μεταξύ Ευρωπαίων φοιτητών.

Δείτε το βίντεο που έφτιαξαν με τη συμμετοχή φοιτητών απ’ όλον τον κόσμο – συμμετείχε και φοιτητής από την Νότιο Κορέα:

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook