Βρήκε iPhone σε παγκάκι στη Χάληδων και το επέστρεψε… Αλλά η έκπληξη ήταν ο ιδιοκτήτης

βρήκε-iphone-σε-παγκάκι-στη-χάληδων-και-το-επ-1438623

Ξέχασε το κινητό του τηλέφωνο σε παγκάκι επί της οδού Χάληδων στην παλιά πόλη και όταν αρκετή ώρα αργότερα το αναζήτησε… ήταν άφαντο!

Ο λόγος για τον Δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, ο οποίος, στο περιθώριο της επίσκεψης του αρχιεπισκόπου Κρήτης Ευγένιου στην Δημοτική Πινακοθήκη, την περασμένη Τρίτη, ήρθε αντιμέτωπος με ένα απρόοπτο γεγονός, στο οποίο το zarpanews.gr ήταν μπροστά και σας μεταφέρει:

Περίπου στα μέσα της ξενάγησης και αφού είχαν περάσει 30 λεπτά περίπου από την άφιξη του αρχιεπισκόπου, ο κ. Σημανδηράκης διαπίστωσε ότι είχε χάσει το κινητό του. Αμέσως άρχισε να το αναζητά μαζί με τους συνεργάτες του ενώ θυμήθηκε ότι νωρίτερα, για να υποδεχτεί τον αρχιεπίσκοπο, το είχε αφήσει στο παγκάκι έξω από την πινακοθήκη, όπου και το είχε ξεχάσει!

Μετά από λίγα λεπτά αναζήτησης, ιδιοκτήτες επιχείρησης απέναντι από την πινακοθήκη, όταν αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε, βγήκαν στον δρόμο, λέγοντας πως εκείνοι είχαν βρει και είχαν μαζέψει το κινητό τηλέφωνο.

Βέβαια η έκπληξη ήταν αμφίδρομη: Από τη μεριά των επιχειρηματιών που είδαν ότι ο ιδιοκτήτης του τηλεφώνου ήταν ο Δήμαρχος αλλά και από τη μεριά του Δημάρχου που για λίγα λεπτά πίστεψε ότι το κινητό του ήταν χαμένο…

zarpanews.gr

One thought on “Βρήκε iPhone σε παγκάκι στη Χάληδων και το επέστρεψε… Αλλά η έκπληξη ήταν ο ιδιοκτήτης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook