Βρήκαν τον οδηγό που εγκατέλειψε τον τραυματία μετά το τροχαίο στο Ηράκλειο | Τον ψάχνουν ακόμα στα Χανιά

βρήκαν-τον-οδηγό-που-εγκατέλειψε-τον-τ-793562

Ένα μεγάλο στοίχημα κέρδισε η αστυνομία του Ηρακλείου η οποία κατάφερε τελικά να εντοπίσει τον οδηγό του ασημί golf που χτύπησε σοβαρά και εγκατέλειψε μοτοσικλετιστή στην Λ. Κνωσού, πριν από περίπου μία εβδομάδα (δες ΕΔΩ).

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, μετά από ενδελεχή έρευνα , υπομονή και μεθοδικότητα και παρά τις δυσκολίες η Τροχαία εντόπισε το όχημα με το οποίο ο οδηγός χτύπησε και εγκατέλειψε τον άτυχο 54χρονο που ακρωτηριάστηκε στο κάτω άκρο μετά το σοβαρό ατύχημα.

Για την υπόθεση αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.

Ωστόσο, την ίδια ώρα συνεχίζει να καταζητείται από τις αρχές ο οδηγός που παρέσυρε και προκάλεσε το θάνατο του 94χρονου ηλικιωμένου στα Χανιά, τον εγκατέλειψε και εξαφανίστηκε.

Οι έρευνες εστιάζονται στις επιχειρήσεις της τριγύρω περιοχής στον Καλυκά, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το όχημα, ενώ προς το παρόν δεν έχουν διευκρινιστεί η ταυτότητα του κατόχου, αλλά ούτε και η πινακίδα του.

Πάντως, σε κάθε περίπτωση η αστυνομία έχει από μαρτυρίες την εικόνα ενός οχήματος 4Χ4 διπλοκάμπινου οχήματος που φαίνεται να εμπλέκεται στο δυστύχημα.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook