«Βουτιά στη Βυθούπολη»: Το εντυπωσιακό παιδικό μιούζικαλ δωρεάν στο διαδίκτυο

βουτιά-στη-βυθούπολη-το-εντυπωσιακ-1031285

H καραντίνα απαιτεί πρωτότυπες προτάσεις ψυχαγωγίας ιδιαιτέρως για τα παιδιά. Από σήμερα λοιπόν οι λιλιπούτιοι θεατρόφιλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, από το σπίτι τους και εντελώς δωρεάν, την παράσταση «Βουτιά της Βυθούπολη». Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό παιδικό μιούζικαλ βασισμένο στο επτά φορές best seller του Γιώργου Δ. Λεμπέση «Ψαρόσουπα» που ανέβηκε τον Νοέμβριο του 2019 στο Θέατρο Παλλάς, σε σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού.

Με μια «Βουτιά στη Βυθούπολη», μικροί και μεγάλοι θα γνωρίσουν τους ήρωες από όλες τις ιστορίες της σειράς μέσα από ένα μουσικό υπερθέαμα, μια από τις μεγαλύτερες παραγωγές που έχουν γίνει ποτέ στο παιδικό θέατρο.

Ο Μέμος Μπεγνής, η Μαριέλλα Σαββίδου, ο Ιάσονας Μανδηλάς, η Idra Kayne και ο Φώτης Σεργουλόπουλος στο ρόλο του Βρασίδα του Αχινού, είναι οι βασικοί οικοδεσπότες αυτής της περιπέτειας μαζί με ακόμα ταλαντούχους ηθοποιούς και χορευτές επί σκηνής!

Η πορεία της Ψαρόσουπας ξεπερνάει τα εγχώρια δεδομένα, μετρώντας, εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες και θεατές, καθώς και παιχνίδια βασισμένα στο έργο, που ξετρελαίνουν μικρούς και μεγάλους.

Για το συγκεκριμένο έργο, κυκλοφορεί και ένα cd από τη MINOS-EMI, a Universal Music Company με τα τραγούδια που ακούγονται στη παράσταση, με τις φωνές πολλών αγαπημένων καλλιτεχνών μεταξύ των οποίων οι Σάκης Ρουβάς, Τάμτα, Χάρης Βαρθακούρης, Καλομοίρα, Πάνος Μοζουράκης, Ανδριάννα Μπάμπαλη κ.α.

Καθίστε λοιπόν αναπαυτικά στον καναπέ σας και δείτε την παράσταση εδώ 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook