Βόμβα από Γεωργιάδη: Πεντάμηνο lockdown αν ανοίξουμε την εστίαση και ξεφύγει η κατάσταση

βόμβα-από-γεωργιάδη-πεντάμηνο-lockdown-αν-αν-1144689

Αποκαλύψεις έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι ενόψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς δεν θα ανοίξει η εστίαση λόγω του ότι ο συνωστισμός μπορεί να φέρει πεντάμηνο lockdown.

Η δήλωσή του αυτή έρχεται λίγες μόλις ημερες, από την τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι προς το παρόν μπαίνει φρένο σε νυχτερινά μαγαζιά και διασκέδαση μέχρι να έρθει το εμβόλιο.

Συγκεκριμένα, για την εστίαση ο υπουργός δεν άφησε πολλές ελπίδες, επιβεβαιώνοντας εμμέσως ότι δεν θα ανοίξει στις γιορτές. Όπως είπε, σε διαφορετική περίπτωση, ελλοχεύει ο κίνδυνος να ξεφύγει η κατάσταση εκ νέου και να χρειαστεί lockdown ακόμη και 5 μηνών.

Διότι, όπως είπε τρώμε χωρίς μάσκα και λόγω κρύου θα είναι σε κλειστό χώρο που αυξάνει τον κίνδυνο. Ενώ πρόθεση της κυβέρνησης είναι να συνεχίσουν και τον χειμώνα να αερίζονται καλά οι χώροι εστίασης και να μπορούν να κάθονται και έξω. Για τον λόγο αυτό, αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ και την επιδότηση για τα θερμαντικά. Υπογράμμισε ότι το ποσό θα είναι ακατάσχετο.

Η ζημία των καταστημάτων που εργάζονται εποχικά, είναι μεγάλη και τα χρέη που θα αναπτυχθούν όπως υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης θα είναι για όλη τους τη ζωή. Για τον λόγο αυτό όπως είπε, πρέπει να δοθεί ένα διέξοδο για να μη μείνουν στις αποθήκες, ενώ να κινηθεί και η χονδρική.

Διαμήνυσε ότι θα υπάρχουν αυστηροί έλεγχο παντού, ενώ επόμενος στόχος της κυβέρνησης, «η δεύτερη γραμμή» όπως είπε είναι να ανοίξουν τα καταστήματα με παιχνίδια, λουλούδια και κομμωτήρια. Απέφυγε όμως να δώσει χρονοδιάγραμμα και ημερομηνία για το πότε θα γίνει αυτό.

Οσον αφορά τα εποχικά καταστήματα, αυτά ανοίγουν με διευρυμένο ωράριο τη Δευτέρα με sms στο 13033, ενώ θα ακολουθήσουν κομμωτήρια, παιχνιδάδικα και βιβλιοπωλεία.

Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Πέτσας τόνισε οτι τα Χριστούγεννα δεν θα επιτρέπονται οι μετακινήσεις εκτός νομού, ενώ τη Δευτέρα αναμένονται οι ανακοινώσεις των νέων μέτρων

dikaiologitika.gr

2 thoughts on “Βόμβα από Γεωργιάδη: Πεντάμηνο lockdown αν ανοίξουμε την εστίαση και ξεφύγει η κατάσταση

  1. Ασε μωρη μαιμου… Οπως ειπε ευστοχα ενας καθηγητης σημερα, καθε μερα ειναι λες και πεφτει ενα αεροπλανο και πεθαινουν ολοι οι επιβατες. Κι εσεις καθε μερα το χαβα σας! Αφου δηλωνατε οτι εχουμε 1200+ ΜΕΘ γιατι ζοριστοματε με 620 διασωληνωμενους; Αφου προσλαβατε γιατρους, αν και εμεις βλεπαμε εθελοντες, γιατι λετε οτι δεν αντεχει το ΕΣΥ? ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ! Και σας τα ελεγαν ολοι την ανοιξη, να εκμεταλευτειτε τοτε την τυχη που το περασαμε ελαφρα. Κι εσεις το εκμεταλευτηκατε για να περασετε κανα νομοσχεδιο και να φατε κανα φραγκο. Και ενισχυση της αστυνομιας μην τυχον και αντιδρασει και κανεις! ΛΑΜΟΓΙΑ.
    Ο κοσμος ειναι στα ορια του, ξεχαστε επομενο λοκνταουν θα σας παρει με τις πετρες! Φτανει πια με τις ανευθυνοτητες σας!
    Ααα και που στε… Κυριακη Ομαλο για περπατημα, αφου ο »κυριος» ειπε οτι επιτρεπεται και το ενθαρυνει κι ολας να πηγαινουμε στο βουνο για αθληση. Μην ξανακουσουμε για προστιμο επειδη ο αλλος εφυγε απο τα Κουνουπιδιανα και πηγε στο κεντρο. Καταγγελια δημοσια επι τοπου.

  2. Θα σταματήσω να βρίζω πολιτικούς και θα αρχίσω να βρίζω πολίτες πού :
    Αρνιουντε να μάθουν τι είναι και γιατί γίνωντε οι εκλογές ?
    Που εχουν καθιερώσει τη σχοιζοφρένοια και το μαζοχισμό σαν κριτήρια οταν ψηφίζουν !
    Που για 50 συνεχόμενα χρόνια έχουν ψηφίσει για κυβέρνηση και Βουλή ότι πιό σάπιο, ανίκανο και ανθελληνικό λαμόγιο έχει ζήσει στην χώρα !
    Που έχουν γεμίσει τη Βουλή με κρετίνους, καραγκιοζηδες, πλύστρες, κομπλεξικους, ανθελληνες, χωριατοβλαχους, ανίκανους, αγράμματους, απατεώνες !
    Που ακούνε χωρίς να αντιδρούν ενώ καταστρέφωντε και ακολουθούν τις ……..εντολές δικτατορίσκων πλασιέ βιβλίων, μπαμπουίνους «αριστούχους «, τσαρλατάνους, κομπογιαννίτες και μαυρογυαλουρους που χωρίς καμία συνέπεια για αυτους διατάζουν τό ηλιθιο λαό που τους ψήφισε να κλειστούν στα σπίτια τους, να χάσουν τις περιουσίες τους, τις δουλειές τους, τις οικονομίες τους, τα σπίτια τους, τις ζωές τους και αυτοί να καθωντε σαν κότες χωρίς να αντιδρούν λες και οι Γερμανοί τους περιμένουν με τα πολυβόλα έξω στους δρόμους.
    Συντεκνοι συγνώμη αλλά με αυτό το κεφάλι που έχετε τελικά κάποιος μπορεί να σας κατηγορήσει οι τα θέλει ο κωλ.ς σας!
    Επιλογές δεν έχετε, η βγαίνετε όλοι έξω, τους διάολο στέλνετε και περνάτε τις ζωές σας στα χέρια σας όπως έκαναν σε πολλές χώρες η κάθεστε μέσα σαν κοριτσάκια του δημοτικού έως τα αφεντικά σας κάνουν τις ζω άρες τους όπως ακριβώς και πριν τον κορωνοιό !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook