Βολές ΝΔ – ΚΙΝΑΛ κατά Τσίπρα: «Τσίπρας και αλήθεια είναι αδύνατον να βρεθούν στην ίδια πρόταση»

βολές-νδ-κιναλ-κατά-τσίπρα-τσίπρας-873070

Τα πυρά της αντιπολίτευσης δέχεται ο Αλέξης Τσίπρας για τη δήλωση έξω από το Μαξίμου, εκεί όπου, μεταξύ άλλων, είπε την Πέμπτη ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ χάσει τις εκλογές τότε η Ελλάδα θα ξαναγυρίσει στις πολιτικές των μνημονίων, ενώ τόνισε πως θα γίνουν και απολύσεις στο Δημόσιο.

Πηγές της ΝΔ σχετικά με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού αναφέρουν τα εξής: «Ο κ. Τσίπρας είπε σήμερα ότι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν την αλήθεια. Έχει δίκιο. Μόνο που Τσίπρας και αλήθεια είναι αδύνατον να βρεθούν στην ίδια πρόταση».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και το σχόλιο της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά, η οποία αναφερόμενη στις δηλώσεις του πρωθυπουργού τόνισε  ότι «ο κ. Τσίπρας αφού έγινε με την πολιτική της ακραίας λιτότητας και της υπερφορολόγησης ο μεγάλος χορηγός της Νέας Δημοκρατίας, τώρα λέει νέο παραμύθι. Ζητά ψήφο για να αντιμετωπίσει δήθεν την δεξιά!!».

«Όμως ο κ. Τσίπρας με την αλήθεια έχει πάρει διαζύγιο. Όπως υπογραμμίζει η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, «Ο μεγάλος κίνδυνος για την ζωή των Ελλήνων και την χώρα, είναι οι δεσμεύσεις που ανέλαβε με το μνημόνιο, δεσμεύσεις πρέπει άμεσα να αλλάξουν». Η κ. Γεννηματά επισημαίνει ότι «εγγύηση για την βελτίωση της ζωής των Ελλήνων και την ανοδική πορεία της Ελλάδας είναι ένα ισχυρό Κίνημα Αλλαγής».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook