Βίντεο – σοκ από τη συμπλοκή στο Τυμπάκι – Δείτε το εδώ

βίντεο-σοκ-από-τη-συμπλοκή-στο-τυμπάκ-1097803

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας που δείχνει σοβαρά επεισόδια σε προαύλιο επιχείρησης δημοσιεύτηκε στο facebook, με τον ιδιοκτήτη του λογαριασμού να υποστηρίζει ότι πρόκειται για τη μεγάλη συμπλοκή στο Τυμπάκι. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Στο βίντεο, διάρκειας σχεδόν τεσσάρων λεπτών, φαίνεται ότι τα πράγματα εκτραχύνονται απότομα, με το πλήθος να ξεκινάει να πετάει πλαστικά τελάρα εναντίον ενός ανθρώπου και ακολουθεί κυνηγητό. Δεν είναι σαφές εάν ακολούθησε και δεύτερο «επεισόδιο».

Δείτε το βίντεο:

Τυμπάκι Αποκλειστικό βίντεο από της σύγκρουσης 29/08/2020

Gepostet von Do Nektar am Sonntag, 30. August 2020

Η κατάσταση στην περιοχή παραμένει τεταμένη, ενώ παραμένουν και αστυνομικές δυνάμεις. Την ημέρα της συμπλοκής η αστυνομία είχε προχωρήσει σε 24 συλλήψεις.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Βίντεο – σοκ από τη συμπλοκή στο Τυμπάκι – Δείτε το εδώ

  1. Τα βλεπετε τα διπιδα ; και ποια ειναι αυτη η επιχειρηση που τους εχει μαζεψει τοσες δεκαδες μεταναστες ; τους περναει και ενσημα; οι ελληνες δεν εχουν να φανε και αυτοι πληρωνουν τοσους μρταναστες ; για να κανουμε κανα εμπατγκο καπου.

    1. Οι έλληνες δεν πάνε σε τέτοιες δουλειές στη Μεσαρά, είναι μπας-κλας. Κι όταν πάνε οι μετανάστες και αρνούνται να τους πληρώσουν τα δεδουλευμένα γιάε τα αφεντικά πως γλακούνε και στο γυρίζουν σε κάτι μυθοπλασίες τραγικές μπας και ξεκινήσουν κανένα πογκρόμ να γλιτώσουν κανένα φράγκο…

  2. βρε βασιλια καρναβαλε!! εσυ μονο τους μεταναστες βλεπεις? αυτοι που τρεχουν με την ουρα στα σκελια τι ειναι ?? ελληναραδες που πηγαν να πουλησουν τσαμπουκα δεν ειναι? μηπως να βγαλεις λιγο τα ρατσιστικα γυαλια σου? κι επισης ακουσα απο τον εν λογω επιχειρηματια και τα χει βαψει μαυρα που ο/η βερ. τραβελακ δε θα ψωνιζει πλεον απο εκει …. χαχαχαχαχα του κανες τη μουρη κρεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook