Άγρια συμπλοκή Ελλήνων-Πακιστανών σε χωριό της Κρήτης – Στο νοσοκομείο τρία άτομα

άγρια-συμπλοκή-ελλήνων-πακιστανών-σε-1091190
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου μεταφέρθηκαν απόψε τρία άτομα, τα οποία τραυματίστηκαν σοβαρά κατά την διάρκεια της άγριας συμπλοκής Ελλήνων και Πακιστανών στο Τυμπάκι της Μεσαράς.

Κατά την διάρκεια των σοβαρών επεισοδίων τραυματίστηκε μεγάλος αριθμός ατόμων. Τουλάχιστον πέντε εξ αυτών μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Οι γιατροί του Κ.Υ. κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για να αντιμετωπίσουν τα τραύματα που έφεραν, κυρίως στο κεφάλι αλλά και σε όλους τους το σώμα.

Τρεις από τους τραυματίες ήταν σε τέτοια κατάσταση, που οι γιατροί του Κέντρου Υγείας έκριναν πως ήταν επείγουσα η μεταφορά τους στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ ανέλαβαν τη μεταφορά ενώ στην περιοχή επικρατεί αναβρασμός.

Στην ευρύτερη περιοχή έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Πηγή: ekriti.gr

3 thoughts on “Άγρια συμπλοκή Ελλήνων-Πακιστανών σε χωριό της Κρήτης – Στο νοσοκομείο τρία άτομα

  1. Ε βεβαια αφου οι μεταναστες γινομαστε εμεις στον τοπο μας. Ολα ξεκινησαν γιατι ενας απο αυτους τους αναμαζοξιαρηδες μιλησε ασχημα σε 1 γυναικα,οπως ειναι ο κανονας στην πατριδα τους, ενας κρητικος του ζητησε τα ρεστα γι’αυτο και τοτε καμια 30αρια ομοεθνης του επιτεθικαν . Εκει καταντισαμε να πληρωνονται με τους φορους μας και να μας δερνουν κιολας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook