Βγήκαν τα “μαχαίρια”: Οι δηλώσεις της Γιαγκούση για τη συμπεριφορά του Χριστοδουλόπουλου και η μήνυση του τραγουδιστή

βγήκαν-τα-μαχαίρια-οι-δηλώσεις-της-1310947

Η Λίτσα Γιαγκούση παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο. «Ανεπίτρεπτη, προσβλητική συμπεριφορά, που με ανάγκασε να αποχωρήσω. Μπήκα στην πρεμιέρα, στο δεύτερό μου πρόγραμμα και αντί για σαράντα λεπτά, τραγούδησα δέκα. Έκανε φινάλε η ορχήστρα, γιατί έπρεπε να βγει ο Μάκης. Δεν σέβεται κανέναν άνθρωπο και κοιτάει μόνο τον εαυτό του» είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Και συνέχισε: «Δεν μίλησα, γιατί δεν είμαι άνθρωπος που θα πράξει εν βρασμώ και θα κάνει φασαρία, κακώς βέβαια. Στη συνέχεια, το μαγαζί το σφραγίσανε για έναν μήνα για κάποιο λόγο και μετά μου ζήτησαν να επιστρέψω. Κάλεσα τον επιχειρηματία να με διαβεβαιώσει ότι δεν θα ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, αλλά εκείνος δεν μπόρεσε να το κάνει κι έτσι δεν πήγα. Συνέβη και στο παρελθόν κάτι παρόμοιο, με τον ίδιο τραγουδιστή, είχα ενδείξεις, αλλά είπα να ξανακάνω μία απόπειρα. Πιστεύω αυτό δεν έχει ξαναγίνει σε κανέναν, αδιανόητη συμπεριφορά. Κρίμα το ταλέντο του».

Η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη επικοινώνησε με άνθρωπο από το στενό περιβάλλον του τραγουδιστή, ο οποίος αποκάλυψε πως ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά εναντίον της Λίτσας Γιαγκούση αλλά και του εντύπου που φιλοξένησε τη συνέντευξη.

Μάνατζερ του Χριστοδουλόπουλου: «Είναι όλα από το μυαλό της»

Αργότερα, η Λίτσα Γιαγκούση, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό», τόνισε: «Αυτό που μου έκανε ο Μάκης, είναι εξευτελιστικό για κάθε καλλιτέχνη», ενώ ο μάνατζερ του Χριστοδουλόπουλου σχολίασε: «Δεν αληθεύουν αυτά. Έχουμε το χαρτί που μας το φτιάχνει ο μαέστρος και βάζει τα λεπτά που θα τραγουδήσει ο κάθε καλλιτέχνης. Είναι όλα από το μυαλό της. Κρίμα για τη Λίτσα Γιαγκούση. Τράβηξε το πρόγραμμα είκοσι λεπτά παραπάνω. Είχαμε και τον κ. Ζαζόπουλο και να βγει ο Χριστοδουλόπουλος 5:30 ώρα;».

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook