Βασίλισσα Ελισάβετ: Η στιγμή που το BBC διέκοψε το πρόγραμμά του για να μεταδώσει την είδηση για την υγεία της

βασίλισσα-ελισάβετ-η-στιγμή-που-το-bbc-δι-1521660

Μεγάλη αναστάτωση και ανησυχία επικρατεί στην Βρετανία για την κατάσταση της υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ. Η είδηση ότι όλα τα μέλη της οικογένειας σπεύδουν στο πλευρό της στο Μπαλμόραλ είναι πρώτη είδηση στα βρετανικά ΜΜΕ.

Νωρίτερα, οι γιατροί είχαν ανακοινώσει ότι “είναι ανήσυχοι” για την κατάσταση της υγείας της και συνέστησαν η 96χρονη βασίλισσα “να τεθεί υπό ιατρική παρακολούθηση”.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα τηλεοπτικά δίκτυα διέκοψαν την κανονική ροή του προγράμματός τους για να μεταδώσουν την ανακοίνωση των γιατρών της βασίλισσας Ελισάβετ.

Το δίκτυο BBC ONE άλλαξε την ροή του προγράμματός του περνώντας σε συνεχή ροή ειδήσεων.

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media, καταγράφεται η στιγμή που το BBC διακόπτει το πρόγραμμά του για να μεταδώσει τις πληροφορίες για την υγεία της 96χρονης Ελισάβετ.

 

Όπως σχολίασε δημοσιογράφος του BBC, “υπάρχει ένας βαθμός σοβαρότητας που δεν έχουμε δει στο παρελθόν, το γεγονός ότι η ανακοίνωση εξεδόθη όταν συνήθως το παλάτι είναι τόσο απρόθυμο να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για την υγεία της βασίλισσας”.

“Η διατύπωση της ανακοίνωσης … και η μετακίνηση των πιο σημαντικών μελών της βασιλικής οικογένειας προς το Μπαλμόραλ, προς τη βασίλισσα, όλα αυτά υποδηλώνουν ένα ξεκάθαρο βαθμό ανησυχίας για την υγεία της 96χρονης βασίλισσας”, πρόσθεσε ο ίδιος.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook