Βασίλης Τόπαλος: Για έντονη προπόνηση και όχι sparring κατέθεσε αθλητής στην ασφάλεια

βασίλης-τόπαλος-για-έντονη-προπόνηση-1604051

Να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης του απρόσμενου θανάτου του νεαρού πρωταθλητή πυγμαχίας Βασίλη Τόπαλου επιχειρούν οι αρχές.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Star, τη μοιραία μέρα στο γυμναστήριο φέρεται πως βρίσκονταν συνολικά δεκαπέντε άτομα για τα οποία είναι ενήμερη η ασφάλεια και έχουν κληθεί για να καταθέσουν ή έχουν ήδη καταθέσει.

Το αρμόδιο τμήμα της ΕΛ.ΑΣ. περί αντιμετώπισης βίας στους αθλητικούς χώρους μάλιστα έλαβε ακόμη μια κατάθεση από αθλητή που βρισκόταν στον χώρο την μοιραία μέρα. Εκείνος φέρεται να έχει ισχυριστεί ότι γινόταν έντονη προπόνηση και όχι sparring.

Πληροφορίες του Star αναφέρουν όταν δεν αποκλείεται ορισμένα πρόσωπα, όπως κάποιοι και από το οικογενειακό περιβάλλον του άτυχου νέου, να κληθούν εκ νέου για διευκρινίσεις.

Παράλληλα σύμφωνα με την ΕΡΤ, με βάση τα στοιχεία που έχει συλλέξει η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Ασφάλειας Αττικής από 15 καταθέσεις, φέρεται μέχρι ώρας και ενώ η έρευνα συνεχίζεται ότι ο θάνατος του 16χρονου αθλητή προκλήθηκε από την πτώση του στο πάτωμα του γυμναστηρίου.

lifo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook