Βασίλης Διγαλάκης: «Αποφεύγουμε τις συναθροίσεις, δεν εξαιρείται ο εκκλησιασμός»

βασίλης-διγαλάκης-αποφεύγουμε-τις-σ-920004

Στο σπίτι θα περάσει το Σαββατοκύριακο ο Βασίλης Διγαλάκης, ο οποίος έστειλε μήνυμα για πειθαρχία στα μέτρα πρόληψης του Υπουργείου Υγείας, ώστε να περάσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται η έξαρση του κορονοϊού στην Ελλάδα.

Ο υφυπουργός Παιδείας δεν παρέλειψε να σχολιάσει οτι ο εκκλησιασμός δεν εξαιρείται από τις συναθροίσεις που πρέπει να αποφεύγουμε.

Αναλυτικά το μήνυμά του στο facebook:

«Η προγραμματισμένη Σύνοδος Πρυτάνεων αναβλήθηκε και θα γίνει με τηλεδιάσκεψη την Τετάρτη. Στα σχολεία και στα πανεπιστήμια σταμάτησε η εκπαιδευτική λειτουργία με φυσική παρουσία και προχωρήσαμε άμεσα σε εκπαίδευση από απόσταση (αναλυτικές οδηγίες θα δοθούν εντός της ημέρας). Το γραφείο στο υπουργείο λειτουργεί με βάρδιες και εργασία από το σπίτι, η επικοινωνία με ηλεκτρονικά μέσα και τηλεδιασκέψεις. Το πολιτικό γραφείο στα Χανιά δεν θα δέχεται κόσμο και εγώ θα σταματήσω τις μετακινήσεις εκτός Αθηνών.

Ο ιός δεν διακρίνει κοινωνική τάξη, μορφωτικό επίπεδο ή θρησκεία. Μπορεί να νικηθεί αν όλοι μας επιδείξουμε ατομική υπευθυνότητα και σχολαστική συμμόρφωση στις οδηγίες των ειδικών και στα μέτρα της πολιτείας. Μένουμε σπίτι και αποφεύγουμε τις συναθροίσεις. Και από αυτές δεν εξαιρείται ο εκκλησιασμός. Η πίστη είναι μέσα μας και κάτω από αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες μπορούμε να προσευχηθούμε μόνοι μας, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη μας προς τον πλησίον μας.

Πρέπει να μείνουμε δυνατοί και πειθαρχημένοι, στηρίζοντας ο ένας τον άλλο, για όσο διάστημα χρειαστεί.»

zarpanews.gr

One thought on “Βασίλης Διγαλάκης: «Αποφεύγουμε τις συναθροίσεις, δεν εξαιρείται ο εκκλησιασμός»

  1. Αγαπητέ κ . Διγαλάκη
    Εκτιμώ ότι ως αρμόδιος Υφυπουργός θα έχετε ήδη εξετάσει την δυνατότητα να εποπτεύσετε σαν αρμόδιο Υπουργείο την απολύμανση όλων των σχολικών μονάδων , πριν από την επιστροφή των μαθητών στις τάξεις τους ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook