Βάνα Μπάρμπα: “Θα χτυπούσα την πόρτα του Κιμούλη ξανά, θα ήταν τιμή μου να μάθω κάτι από εκείνον” | Video

Σε μια εκδήλωση για καλό σκοπό στο Λαγονήσι παρευρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η Βάνα Μπάρμπα. Το σωματείο Ε.Γ.Ν.Υ.Α «Ένωση Γονέων Νοητικώς Υστερούντων Ατόμων», στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας, διοργάνωσε ένα φιλανθρωπικό event με στόχο τη μέριμνα για την προστασία νοητικώς υστερούντων ατόμων. (Δες εδώ φωτογραφίες από τη φιλανθρωπική εκδήλωση)

Η κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε βρέθηκε εκεί, με την Βάνα Μπάρμπα να κάνει δηλώσεις, οι οποίες πρόκειται να συζητηθούν. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την επιθυμία της να ασχοληθεί με το θέατρο και να συνεργαστεί με τον Γιώργο Κιμούλη, ο οποίος τους περασμένους μήνες δέχτηκε καταγγελίες για λεκτική και ψυχολογική βία από γυναίκες ηθοποιούς.

“Θέλω να κάνω θέατρο, αλλά δεν ξέρω πώς. Θέλω να ετοιμάσω μια παράσταση. Μου λείπει. Θα χτυπούσα την πόρτα του Κιμούλη ξανά. Σοβαρολογείτε τώρα; Μιλάμε για έναν τόσο μεγάλο ηθοποιό που ήταν πρότυπο για όλους μας και είναι. Τι είναι αυτά που λέτε; Κάποιες κακές στιγμές δεν αναιρούν την ιστορία κάποιων ανθρώπων. Θα ήταν μεγάλη μου τιμή αν μπορούσα να μάθω κάτι από τον Γιώργο Κιμούλη” σχολίασε η Βάνα Μπάρμπα για τον Γιώργο Κιμούλη.

Πηγή: tlife.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ