Βάμβουκας: «Τα Χανιά μπορούν να υποστηρίξουν μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις…» | Photos + Video

βάμβουκας-τα-χανιά-μπορούν-να-υποστη-832826

Εδώ και λίγες ώρες το 20ο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ γυναικών πέρασε στην ιστορία, με τα Χανιά να διοργανώνουν με απόλυτη επιτυχία ένα ακόμη μεγάλο αθλητικό ραντεβού.

Και τις δύο μέρες του τουρνουά παίχτηκε μπάσκετ υψηλού στην όμορφη ατμόσφαιρα που

δημιούργησαν στην έδρα του Κλαδισσού, οι εκατοντάδες θεατές, οικογένειες με μικρά παιδιά, μαθητές και οι προσκεκλημένοι των ομάδων, αφού η πολιτεία, η ομοσπονδία και η αστυνομία συμφώνησαν να μην υπάρχει παρουσία οπαδών των ομάδων, για την αποφυγή επεισοδίων.

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια, οι έλεγχοι εντατικοί και δεν σημειώθηκε το παραμικρό, σε μια άκρως πετυχημένη διοργάνωση των Χανίων. Πρόκειται για την δεύτερη διοργάνωση του θεσμού που φιλοξενήθηκε φέτος στην Κρήτη , μετά το αντίστοιχο πρόσφατο φάιναλ φορ του κυπέλλου μπάσκετ ανδρών στο Ηράκλειο.Να σημειωθεί πως οι μεγάλες διοργανώσεις για την Κρήτη θα… τριτώσουν στην Ιεράπετρα, που θα φιλοξενήσει από 19-20 Απριλίου το φάιναλ φορ Κυπέλλου ανδρών Βόλεϊ.

Ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, που τιμήθηκε στην διάρκεια της τελετής απονομών από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, εξέφρασε, μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του την ικανοποίησή του για την απόλυτη επιτυχία και ευχαρίστησε για την άψογη συνεργασία τους Αντιδημάρχους, του εργαζομένους του Δήμου Χανίων, αλλά και των ανθρώπων της ΕΟΚ που συνέβαλλαν στη φετινή γιορτή του Κλαδισσού.

Το σχόλιο του Δημάρχου Χανίων για τη διοργάνωση:

zarpanews.gr

One thought on “Βάμβουκας: «Τα Χανιά μπορούν να υποστηρίξουν μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις…» | Photos + Video

  1. ΜΠΡΕ ΤΑΣΟ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ…
    ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook