Βάλια Βαγιωνάκη: Ο κόσμος δεν γνωρίζει το έργο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ

βάλια-βαγιωνάκη-ο-κόσμος-δεν-γνωρίζει-883594

Δεν γνωρίζει ο κόσμος στο σύνολο του, το έργο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό επεσήμανε μεταξύ άλλων, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφια στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, κατά την διάρκεια της συνέντευξης της στον SUPER FM 89.6 και στον Δημήτρη Παππά, κα Βάλια Βαγιωνάκη.

Η κα Βαγιωνάκη αναφερόμενη στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, είπε ότι ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν το περίμενε κανείς, ακόμα ούτε τα στελέχη της ΝΔ.

Σημείωσε πάντως πως προς το παρόν, χάθηκε μια μάχη και όχι ο πόλεμος, που είναι οι εκλογές τις προσεχείς ημέρες.

Μάλιστα εξέφρασε την σιγουριά, σε ότι αφορά στα Χανιά, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα το βράδυ της μεθεπόμενης Κυριακής.

Σχετικά με την προβολή του κόμματος του Γιάνη Βαρουφάκη, από τα συστημικά ΜΜΕ, είπε πως ενώ πριν, έλεγαν πως ο επικεφαλής του ΜεΡΑ25 έπρεπε να πάει σε εξεταστική επιτροπή, τώρα τον χαϊδεύουν.

Τόνισε πως αυτό γίνεται γιατί, «προφανώς βλέπουν πως μπορεί να κόψει ψήφους από τον ΣΥΡΙΖΑ».

Επίσης η κα Βάλια Βαγιωνάκη αναφερόμενη στα συστημικά ΜΜΕ, είπε πως η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ δεν τους χάιδεψε, και για το λόγο αυτό είναι απέναντι.

Σχολιάζοντας τι αναφορές του κ. Μητσοτάκη, ότι το κράτος πρέπει να μειωθεί η κα Βαγιωνάκη, σημείωσε ότι αυτό σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν προσλήψεις, ούτε στην υγεία, ούτε στην παιδεία, αλλά ίσως να υπάρξουν και απολύσεις κάτι που μπορεί να γίνει με το κλείσιμο διαφόρων δομών.

Τέλος, σχολιάζοντας τις δηλώσεις της κα Φώφης Γεννηματά, αναρωτήθηκε για το ότι «ενώ σε όλη την Ευρώπη γίνονται προσπάθειες  για την συνεργασία μεταξύ της Αριστεράς, των Οικολόγων και της Αριστερής Σοσιαλδημοκρατίας, ποια είναι η λογική της προέδρου του ΚΙΝΑΛ;»

Η κα Βαγιωνάκη τόνισε με έμφαση, πως παρά την αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου από το ΚΙΝΑΛ, κεντρικός στόχος του παραμένει η στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook