Τζούλια Νόβα: Πόζα με μπλουζάκι της Σοβιετικής Ένωσης – «Επί ΕΣΣΔ δεν πείνασε κανείς»

τζούλια-νόβα-πόζα-με-μπλουζάκι-της-σοβ-1278616

«Δεν ήταν και τόσο άσχημα. Όσο ήταν η Σοβιετική Ένωση δεν πείνασε κανείς από όσους γνωρίζουμε» έγραψε στο Instagram η Τζούλια Νόβα

H Τζούλια Νόβα σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Μιχάλη Βιτζηλαίο. Αίσθηση προκάλεσε στους followers της, μία ανάρτηση του μοντέλου από την Ουκρανία στην οποία φοράει μια μπλούζα με τα ρωσικά αρχικά της Σοβιετικής Ένωσης και ένα κόκκινο σφυροδρέπανο.

Η κίνησή της αυτή σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τους ακόλουθούς της, ενώ ένας χρήστης έγραψε χαρακτηριστικά: «Ντροπή σου, νέα κοπέλα Ουκρανικής καταγωγής να φοράς τέτοια μπλούζα…Η μαμά σου ή η γιαγιά σου δεν σου έχει μιλήσει ποτέ για την ιστορία σας;». Η απάντηση της Τζούλιας Νόβα ήταν άμεση.

Η ανάρτηση της Τζούλιας Νόβα: « Όσο ήταν η Σοβιετική Ένωση δεν πείνασε κανείς»

«Επειδή μου έχουν μιλήσει οι γονείς, γονείς των φίλων μου και οι παππούδες γι’ αυτό και δεν έχω πρόβλημα να την φορέσω. Όσο ήταν η Σοβιετική Ένωση δεν πείνασε κανείς από όσους γνωρίζουμε, υπήρχε δωρεάν παιδεία, δωρεάν νοσηλεία, δουλειά και γενικά δεν είχε κακή ποιότητα ζωής ο κόσμος. Σπούδαζες και το ίδιο το κράτος κοιτούσε να σου βρει θέση εργασίας και ήξερες πως δεν θα έχεις άγχος για την επιβίωσή σου. Εντάξει δεν μπορούσε ο κόσμος να ταξιδέψει εξωτερικό οκ και όλα τα προϊόντα έπρεπε να είναι ντόπια και όχι εισαγωγής. Οκ, αλλά κατά τα άλλα δεν ήταν και τόσο άσχημα. Και αν σκεφτείς ότι μετά τη διάλυση ο κόσμος πεινάει εκεί, οπότε χωρίς να συμφωνώ να ξαναγινόταν η Σοβιετική Ένωση δεν μπορώ να πω ότι ήταν όλα τόσο άσχημα εκείνα τα χρόνια» έγραψε η Τζούλια Νόβα.

Τζούλια Νόβα: Τα αίτια του χωρισμού και η πρόταση γάμου που δεν έγινε

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας η Τζούλια Νόβα και ο σύντροφός της, επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου. Το πρώην κορίτσι του «τροχού της Τύχης» είχε δώσει τη δική της πλευρά για το τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ τους, λέγοντας ότι η απόφαση ήταν δική της.

«Τα σπάσαμε. Εγώ αποχώρησα» αποκάλυψε η όμορφη παρουσιάστρια στην εφημερίδα Sectret λέγοντας ότι: «Γενικότερα το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν τα πηγαίναμε πολύ καλά. Εγώ είμαι υπερκινητικός άνθρωπος. Μου αρέσει να βγαίνω έξω, να γνωρίζω κόσμο, να κάνω παρέες. Ο Γιάννης δεν είναι ακριβώς έτσι. Εγώ ήθελα να κάνω διάφορα πράγματα στη ζωή μου. Εκείνος δεν ήθελε να με ακολουθήσει. Από πίεση σε πίεση δεν γινόταν να προχωρήσουμε».

Στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» είχε μιλήσει ο Γιάννης Μάρκου για τον χωρισμό του από τη Τζούλια Νόβα, αναφέροντας πως ο ίδιος δεν αισθάνεται υπεύθυνος για αυτή την κατάληξη της σχέσης τους.

Μαθαίνοντας ότι η Τζούλια Νόβα είναι έγκυος με τον σύντροφό της Μιχάλη Βιτζηλαίο δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή: «Η Τζούλια μου είχε εκφράσει ότι θέλει να κάνει παιδί απλώς δεν αισθανόμουν πως είμαι έτοιμος να το κάνω. Έμαθα από τα sites πως είναι έγκυος. Τρόμαξα όταν το είδα. Λέω, «είναι δυνατόν». Μετά όμως χάρηκα γιατί είπα πως έστω έκανε αυτό που ήθελε. Τρόμαξα γιατί έχει λίγο χρόνο γνωριμίας με τον άλλον άνθρωπο για να κάνει τέτοιο βήμα. Δεν είχε περάσει από το μυαλό μου πως θα κάνουν το επόμενο βήμα και θα κάνουν μαζί οικογένεια. Θεώρησα πως ήταν μια αντίδραση».

Πηγή: ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook