Τσοντάκης: Να γίνει έκτακτη σύγκλιση συμβουλίου του ΕΒΕΧ για την παράταση των περιοριστικών μέτρων στα Χανιά

τσοντάκης-να-γίνει-έκτακτη-σύγκλιση-σ-1097361

Έκτακτη σύγκλιση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων, για τη στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων μετά την παράταση των περιοριστικών στον νομό, ζητά με επιστολή του το μέλος του ΔΣ, Χρήστος Τσοντάκης.

Με επιστολή που αποστέλλεται στη Διοίκηση, τον Γενικό Διευθυντή και όλα τα μέλη του ΔΣ του ΕΒΕΧ, ο κ. Τσοντάκης καλεί σε άμεση κινητοποίηση καθώς, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, « η κρισιμότητα των καταστάσεων είναι τέτοια που δεν μας αφήνει κανένα περιθώριο για ολιγωρία ή απραξία.»

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή:

«Με την παρούσα επιστολή ζητάω τόσο από εσάς, όσο και τη Διοικητική Επιτροπή και τους συναδέλφους -μέλη του ΔΣ του Επιμελητηρίου Χανίων, την άμεση και έκτακτη σύγκλιση συμβουλίου μέσω τηλεδιάσκεψης, με αφορμή τη νέα παράταση των έκτακτων μέτρων στο νομό Χανίων για ακόμα δύο εβδομάδες.

Η κρισιμότητα των καταστάσεων είναι τέτοια που δεν μας αφήνει κανένα περιθώριο για ολιγωρία ή απραξία. Οι επιχειρήσεις του νομού έχουν δεινοπαθήσει και το ΔΣ του Επιμελητηρίου Χανίων οφείλει να λάβει συγκεκριμένες αποφάσεις, ώστε να προτείνει και να πιέσει τους αρμόδιους φορείς με γνώμονα τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας αφενός και στόχο την προάσπιση των συμφερόντων των επιχειρήσεων του νομού αφετέρου.

Παρακαλώ για τις ενέργειές σας και τους συναδέλφους όπως πάρουν θέση επί του αιτήματός μου.

Με εκτίμηση,

Χρήστος Ηλ. Τσοντάκης

Μέλος ΔΣ Επιμελητηρίου Χανίων»

One thought on “Τσοντάκης: Να γίνει έκτακτη σύγκλιση συμβουλίου του ΕΒΕΧ για την παράταση των περιοριστικών μέτρων στα Χανιά

  1. έχετε καταλάβει τι θα γίνει τον οκτωβριο οταν θα έχουμε και νεκρούς στα Χανια και θα έχουν φύγει οι τουρίστες;
    Πολη φάντασμα θα είναι τα Χανια… Και το λουκέτο θα πάει σύννεφο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook