Τσίπρας για Πρωτομαγιά: «Τιμούμε όσους θυσιάστηκαν για την πατρίδα και την κοινωνική προκοπή»

τσίπρας-για-πρωτομαγιά-τιμούμε-όσου-1423088

Το δικό του μήνυμα για την Εργατική Πρωτομαγιά έστειλε μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ο Αλέξης Τσίπρας, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο όσα συμβολίζει η σημερινή ημέρα, μαζί και τη μνήμη όσων θυσιάστηκαν «για την πατρίδα και την κοινωνική προκοπή».

«Τους διακόσιους της Καισαριανής, τους νεκρούς της Θεσσαλονίκης του ’36, όλους όσοι έδωσαν με το αίμα τους υπόσταση στο όραμα της κοινωνικής απελευθέρωσης», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο μήνυμά του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, καταλήγοντας: «Συνεχίζουμε τον αγώνα για αξιοπρεπή αμοιβή της εργασίας, για τα δικαιώματα στη δουλειά και για μια κυβέρνηση που δε θα θεωρεί την αδικία και τις ανισότητες κανονικότητα».

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Θυμόμαστε τους αγώνες της εργατικής τάξης για τη χειραφέτησή της. Για μια κοινωνία δικαιοσύνης, στην οποία ο άνθρωπος θα είναι πάνω από τα κέρδη. Για τον σοσιαλισμό ως απάντηση στη βαρβαρότητα.

Τιμούμε εκείνους που θυσιάστηκαν για την πατρίδα και την κοινωνική προκοπή. Τους διακόσιους της Καισαριανής, τους νεκρούς της Θεσσαλονίκης του ’36, όλους όσοι έδωσαν με το αίμα τους υπόσταση στο όραμα της κοινωνικής απελευθέρωσης.

Συνεχίζουμε τον αγώνα για αξιοπρεπή αμοιβή της εργασίας, για τα δικαιώματα στη δουλειά και για μια κυβέρνηση που δε θα θεωρεί την αδικία και τις ανισότητες κανονικότητα και την κοινωνική ισότητα αντίθετη στην ανθρώπινη φύση».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook