Τροχαίο στην Καλλιθέα: «Είμαι συντετριμμένος» – Τι λέει ο άνδρας που παρέσυρε και σκότωσε την 12χρονη

τροχαίο-στην-καλλιθέα-είμαι-συντετρ-1693742

Βαθύτατα λυπημένος και συντετριμμένος δήλωσε μέσω της δικηγόρου του ο άνδρας, ο οποίος παρέσυρε και σκότωσε την 12χρονη στην Καλλιθέα.

«Ο κατηγορούμενος εκφράζει τη βαθιά του λύπη και συντριβή του για το περιστατικό», είπε στο enikos.gr η κ. Αντωνία Λεγάκη, δικηγόρος που εκπροσωπεί τον άνδρα που κατηγορείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η υπόθεση είναι ακόμα στην ανάκριση, συλλέγονται όλα τα στοιχεία και η δικογραφία δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Όλα αυτά την ώρα που η οικογένεια της 12χρονης βρίσκεται σε σοκ.

Ο κ. Μαδιάς, πραγματογνώμονας που έχει ασχοληθεί με αρκετές αντίστοιχες περιπτώσεις, εκτιμάει ύστερα από επιτόπια έρευνα που έκανε στο σημείο της τραγωδίας πως ο οδηγός ξεπέρασε τα 80 χιλιόμετρα τη στιγμή της σύγκρουσης και οδηγούσε «μετά περισπασμό».

Σύμφωνα με τον ίδιο τα φανάρια ήταν χαλασμένα τις τελευταίες επτά ημέρες: «Από ενημέρωση που είχα από γείτονες της περιοχής μου είπαν ότι εδώ και πάνω από 7 ημέρες ήταν χαλασμένα και κανένας δεν ενδιαφέρθηκε. Μετά από μιάμιση ώρα διαπίστωσα ότι ήρθε τεχνικός της Περιφέρειας και μέσα σε δύο λεπτά και επισκεύασε και τα δύο πεζοφάναρα.»

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook