Τρίκαλα: Πώς συνέβη η τραγωδία με την 15χρονη μαθήτρια – Κάναμε υπεράνθρωπες προσπάθειες να την σώσουμε, λέει ο διοικητής του νοσοκομείου

τρίκαλα-πώς-συνέβη-η-τραγωδία-με-την-15χ-1685945

Πόνος και θλίψη για τον αιφνίδιο θάνατο της 15χρονης μαθήτριας, η οποία κατέρρευσε ενώ διασκέδαζε σε νυχτερινό μαγαζί στα Τρίκαλα, τα ξημερώματα του Σαββάτου (δείτε ΕΔΩ).

Η μαθήτρια από σχολείο του Βύρωνα Αττικής βρισκόταν στην περιοχή, στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής. Κάποια στιγμή, ενώ βρισκόταν μέσα στο μαγαζί με άλλους συμμαθητές της, δεν αισθάνθηκε καλά και έχασε τις αισθήσεις της. Το θλιβερό περιστατικό συνέβη περίπου στη 1 το βράδυ.

Σε δηλώσεις του στο trikalaola.gr ο διοικητής του νοσοκομείου Τρικάλων Κώστας Γρηγορίου είπε ότι λίγο μετά τις 1.17 τα ξημερώματα το πλήρωμα του ΕΚΑΒ μετέφερε την μαθήτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων. Οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να την επαναφέρουν χωρίς, ωστόσο, αποτέλεσμα, όπως τόνισε.

Χαρακτηριστικό είναι ότι συνέδεσαν μέχρι και εξωτερικό βηματοδότη στη μαθήτρια, δυστυχώς, όμως, ούτε αυτό στάθηκε αρκετό ώστε να την κρατήσουν στη ζωή.

Οι γονείς της κοπέλας ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν μέσα στη νύχτα στο νοσοκομείο. Ενημερώθηκαν από ψυχολόγους για την τραγική κατάληξη του παιδιού τους, που παραμένουν στο πλευρό τους, αλλά και δίπλα στους συμμαθητές της, έως και αυτή την ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, όπως είπε ο κ. Γρηγορίου, στον χώρο υπήρχε γιατρός, που έκανε και αυτός ό,τι μπορούσε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στο κορίτσι.

Απαντήσεις για το τραγικό γεγονός θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση, που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook