Τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: Γνωστός Γάλλος κτηματομεσίτης ο χειριστής του ταχύπλοου που θέρισε το αλιευτικό

τραγωδία-στο-πόρτο-χέλι-γνωστός-γάλλο-905711

Γνωστός Γάλλος κτηματομεσίτης ήταν σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr ο χειριστής του ταχύπλοου που έπεσε πάνω στο αλιευτικό, στην τραγωδία με τους δύο νεκρούς στο Πόρτο Χέλι.

Ο χειριστής του σκάφους εξαφανίστηκε, μετά την αποβίβαση στην ακτή και τον αναζητά η λιμενική αρχή στο Πόρτο Χέλι, στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Ο Γάλλος κτηματομεσίτης έχει άδεια πλοήγησης, που εκδόθηκε από την αρμόδια αρχή στη Βουλιαγμένη και του ανήκε το φουσκωτό ταχύπλοο μήκους περίπου 10 μέτρων, το οποίο έκοψε στα δύο το αλιευτικό, το βράδυ της Παρασκευής, με συνέπεια να σκοτωθούν δύο άνδρες και να τραυματιστεί σοβαρά μία γυναίκα. Ολοι τους επέβαιναν στο μήκους 4,5 μέτρων αλιευτικό. Από το λιμενικό εκτιμούν ότι ο χειριστής του ταχύπλοου πανικοβλήθηκε και για αυτό εξαφανίστηκε.

Στις Σπέτσες οι Γάλλοι πριν από την τραγωδία στο Πόρτο Χέλι

Η παρέα των 10 Γάλλων, που επέβαιναν στο θηριώδες φουσκωτό σκάφος του κτηματομεσίτη την ώρα της τραγωδίας, ήταν νωρίτερα σε εστιατόριο στις Σπέτσες, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr. Οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν το μαγαζί, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχαν καταναλώσει αλκοόλ.

Πάντως, οι υπόλοιποι ενήλικες που επέβαιναν στο φουσκωτό ταχύπλοο υποβλήθηκαν σε πρώτη αλκομέτρηση, μετά τη σύγκρουση των σκαφών, και τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. Οι Γάλλοι που επέβαιναν στο σκάφος- πλην του κτηματομεσίτη που αναζητείται- κρατούνται στο λιμεναρχείο στο Πόρτο Χέλι, στο πλαίσιο της προανάκρισης.

Από τη σύγκρουση, ήταν ακαριαίος ο θάνατος δύο Ελλήνων, που επέβαιναν με τη γυναίκα στο αλιευτικό. Οι σοροί τους μεταφέρθηκαν αρχικά μπροστά από τη βίλα Γουλανδρή, καθώς κοντά σε εκείνο το σημείο έγινε η τραγική σύγκρουση. Στο μεταξύ, με τη βοήθεια σόναρ και στελεχών της μονάδας υποβρυχίων καταστροφών συνεχίζονται σήμερα οι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή, για τον εντοπισμό τυχόν αγνοούμενου, ο οποίος μπορεί να επέβαινε στο αλιευτικό, το οποίο βυθίστηκε μετά τη σύγκρουση των σκαφών.

Η γυναίκα που τραυματίστηκε παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή. Αρχικά, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αργους, αλλά στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αττικής. Η γυναίκα επέβαινε στο μήκους 4,5 μ. αλιευτικό, με το οποίο συγκρούστηκε το μήκους περίπου 10 μέτρων φουσκωτό ταχύπλοο, κοντά στο Πόρτο Χέλι.

Το ταχύπλοο έκοψε στη μέση το αλιευτικό

Η τραγική σύγκρουση σκαφών έγινε στη θαλάσσια περιοχή Θύνι Αργολίδας, ανάμεσα στο Πόρτο Χέλι και τις Σπέτσες. Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται το ΑΠΕ, το ταχύπλοο σκάφος έκοψε κυριολεκτικά στη μέση το αλιευτικό σκάφος, με αποτέλεσμα αυτό να βυθιστεί. Στο ταχύπλοο, μήκους περίπου 10 μέτρων με μεγάλη ιπποδύναμη, επέβαιναν 10 Γάλλοι τουρίστες, δύο άνδρες, τρεις γυναίκες και πέντε παιδιά.

iefimerida.gr

One thought on “Τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: Γνωστός Γάλλος κτηματομεσίτης ο χειριστής του ταχύπλοου που θέρισε το αλιευτικό

  1. «Το Λιμενικό εκτιμά ότι πιθανώς πανικοβλήθηκε μετά τη φονική σύγκρουση των σκαφών στο Πόρτο Χέλι και για αυτό εξαφανίστηκε.»
    Την κοπάνησε για να αποφύγει το αυτόφωρο και να παρουσιαστεί αφού παρέλθει, με τον κατάλληλο μεγαλοδικηγόρο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook