Ιταλία: Νεκρό κοριτσάκι ενός έτους – Το ξέχασε ο πατέρας στο αυτοκίνητο, το βρήκε η μάνα

ιταλία-νεκρό-κοριτσάκι-ενός-έτους-το-1707834

Σοκαρισμένη είναι η Ιταλία από τον θάνατο ενός παιδιού μόλις ενός έτους. Ο πατέρας του που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι εκείνος που το ξέχασε μέσα στο αυτοκίνητο σε περιοχή της Ρώμης.

Ο πατέρας φεύγοντας από το σπίτι για να πάει στη δουλειά του πήρε μαζί και την κόρη του προκειμένου να την αφήσει στο νηπιαγωγείο. Όπως αποδείχτηκε όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε αφού ξέχασε το παιδί μέσα στο αυτοκίνητο για πολλές ώρες με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε στη συνοικία Cecchignola, στη via dei Fucilieri που έχει αποκλειστεί για να διεξαχθούν έρευνες από τους ανακριτές. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα και άνδρες της αστυνομίας.

Οι πρώτοι που έφτασαν στο σημείο ήταν οι στρατιώτες του Στρατού Ξηράς μιας δομής που υπάρχει στην περιοχή. Ένας από αυτούς φέρεται να έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου ζητώντας πρώτες βοήθειες για το αναίσθητο κοριτσάκι. Οι γιατροί του ασθενοφόρου που επενέβησαν, επεχείρησαν ανάνηψη που δυστυχώς δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα.

Ο πατέρας που εργάζεται στο γενικό τμήμα στρατιωτικού προσωπικού του Υπουργείου Άμυνας, είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο για να συνοδεύσει το παιδί στο εσωτερικό νηπιαγωγείο των υπαλλήλων του υπουργείου. Η μητέρα θα το έπαιρνε στη συνέχεια πίσω. Όταν η γυναίκα όμως έφτασε στο νηπιαγωγείο, της είπαν ότι το βρέφος δεν ήταν εκεί.

Και οι δύο γονείς βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, σύμφωνα με την Corriere della Sera.

Υπενθυμίζεται ότι παρόμοιο σκηνικό είχε σημειωθεί και στην χώρα μας όταν ένας πατέρας από την Άρτα ξέχασε το ενός έτους βρέφους στο αυτοκίνητό του.

 

ieidiseis.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook