Τραγική σύμπτωση… Στα μνημόσυνα των δυο νεκρών η δικαστική αυλαία για το φονικό στ’ Ανώγεια

τραγική-σύμπτωση-στα-μνημόσυνα-των-δ-1636270

Ολοκληρώνεται σήμερα 2 Μαΐου η δίκη για το διπλό φονικό στ’ Ανώγεια, ακριβώς τρία χρόνια μετά την τραγική νύχτα κατά την οποία έχασαν τη ζωή του ο 62χρονος Λευτέρης Καλομοίρης και ο 33χρονος Γεώργιος Ξυλούρης.

Η εκδίκαση της υπόθεσης στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο δυτ. Κρήτης στα Χανιά έχει ξεκινήσει από τον Νοέμβριο του 2022 και συνεχίζεται από το πρωί της Πέμπτης με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης του κατηγορουμένου.

Η απόφαση του Δικαστηρίου αναμένεται να ανακοινωθεί την Πέμπτη 4 Μαΐου.

«Καταπέλτης» η Εισαγγελέας

Την Παρασκευή η Εισαγγελέας της έδρας είχε ζητήσει την καταδίκη του κατηγορουμένου για ανθρωποκτονία με προθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Σύμφωνα με την Εισαγγελέα της Έδρας, ο κατηγορούμενος όταν έφτασε στο σημείο, ο πατέρας του ήταν ζωντανός και ήταν εκείνος που πυροβόλησε πρώτος όταν είδε τον Γιώργο Ξυλούρη να παλεύει με τον πατέρα του.

Μάλιστα ζήτησε να απορριφθεί ο ισχυρισμός του κατηγορούμενου ότι βρισκόταν σε βρασμό ψυχικής ορμής καθώς όπως είπε είχε την δυνατότητα μετά το πρώτο επεισόδιο, είτε να απομακρυνθεί είτε να κλειστεί στο σπίτι του. Ωστόσο εκείνος ενεργώντας με νηφαλιότητα, πήγε στο σπίτι του και πήρε το όπλο.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook