Τουρνουά ακαδημιών για το κλείσιμο της σαιζόν 2021-2022 από τον Σύλλογο Πετοσφαίρισης «Χανιά Βόλεϊ» | Photos

τουρνουά-ακαδημιών-για-το-κλείσιμο-τη-1474846

Μια επιτυχημένη αγωνιστικά χρονιά έφτασε στο τελείωμα της για φέτος και ο Σύλλογος Πετοσφαίρισης «Χανιά Βόλεϊ» δεν μπορεί να μην ευχαριστήσει τους πιο μικρούς αθλητές του οι οποίοι και αποτελούν τα θεμέλια των αγωνιστικών τους τμημάτων που θα στελεχωθούν από αυτούς όταν φτάσουν στην κατάλληλη ηλικία.

Για αυτό τον λόγο λοιπόν την Κυριακή 26 Ιουνίου διοργάνωσε ένα τουρνουά μίνι βόλεϊ στο κλειστό γυμναστήριο της Σούδας όπου οι μικροί αθλητές είχαν την δυνατότητα να δείξουν αυτά που έμαθαν όλο τον χρόνο στις προπονήσεις και με τους γονείς τους να τα καμαρώνουν βλέποντας ότι οι κόποι τους δεν πήγαν χαμένοι.

Η γιορτή ξεκίνησε με τους μικρούς αθλητές να χωρίζονται από τους προπονητές σε ομάδες των τριών και αφού υπήρξε το κατάλληλο ζέσταμα, συνέχισαν πάντα με πνεύμα ευγενούς άμιλλας, να αγωνίζονται μεταξύ τους.

Στην συνέχεια και αφού αγωνίστηκαν αρκετή ώρα, μοιράστηκε στους μικρούς μας αθλητές ένα μικρό snack για να συνεχίσουν απτόητοι.

Παρούσα σε όλη την διάρκεια του τουρνουά ήταν και η γιατρός κ. Ανάγνου Ελένη όπου θα προσέφερε τις υπηρεσίες της εάν αυτό χρειαζόταν.

Το παρών έδωσαν και τα μέλη του ΔΣ όπου μαζί με τους προπονητές του Συλλόγου, συνέβαλαν στην διοργάνωση αυτής της όμορφης εκδήλωσης.

Φυσικά πολύτιμη ήταν και η βοήθεια των Νεανίδων του Συλλόγου, οι οποίες τους τίμησαν με την όμορφη παρουσία τους.

Αφού οι μικροί τους φίλοι ευχαριστήθηκαν για δυο ώρες περίπου το αγαπημένο τους άθλημα, έφτασε η ώρα της ανταμοιβής. Τα αναμνηστικά διπλώματα για την συμμέτοχη τους σε αυτό το τουρνουά.

Κλείνοντας όλοι οι μικροί αθλητές αναφώνησαν με μια δυνατή φωνή «Χανιά Βόλεϊ» και υπερήφανοι επιδεικνύουν τα διπλώματα τους ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβρη.

Τέλος, καλό καλοκαίρι με υγεία και ευτυχία σε όλον τον κόσμο ευχήθηκε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος Στέφανος Κοπανάκης. «Ευχαριστούμε θερμά πρώτα από όλα τους προπονητές μας και φυσικά όλους τους γονείς που στήριξαν και μας στηρίζουν σε αυτή μας την προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια και ραντεβού τον Σεπτέμβριο για την νέα αγωνιστική σαιζόν» δήλωσε με την σειρά του ο Γενικός Γραμματέας κος Μανώλης Μπουρμπάκης.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook