Τουρισμός Για Όλους: Με… κλήρωση οι επιταγές μετά την αίτηση

τουρισμός-για-όλους-με-κλήρωση-οι-επι-1060745

Οι δηλώσεις συμμετοχής των δικαιούχων του προγράμματος «Τουρισμός Για Όλους», θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 29 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 5 Ιουλίου.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων των παρόχων καταλυμάτων για το πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους» του υπουργείου Τουρισμού έλαβε τέλος, με τις αιτήσεις ν’ ανέρχονται σε 1.955, αριθμός που ξεπερνά κάθε αρχική προσδοκία.

Τα voucher θα δοθούν διά μέσου κλήρωσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αιτήσεις καλύπτουν όλες τις περιφέρειες της Ελλάδας και αφορούν σε όλες τις κατηγορίες (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια κ.ά.).

Με αυτόν τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα στους δικαιούχους του προγράμματος να μπορούν να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία το ιδανικό για τις ανάγκες τους κατάλυμα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής των δικαιούχων θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 29 Ιουνίου, θα ολοκληρωθούν την Κυριακή, 5 Ιουλίου και θα υποβάλλονται αποκλειστικά μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής www.tourism4all.gov.gr.

Τα καταλύματα

-Πελοπόννησος: 126

-Στερεά Ελλάδα: 229

-Αττική: 66

-Βόρειο Αιγαίο: 119

-Δυτική Ελλάδα: 54.

-Δυτική Μακεδονία: 21

-Δωδεκάνησα: 78.

-Ήπειρος: 141

-Θεσσαλία: 175

-Ιόνιο: 190

-Κεντρική Μακεδονία: 291

-Κρήτη: 161

-Κυκλάδες: 138

Το κριτήριο είναι 16.000 ευρώ για ετήσιο ατομικό εισόδημα και από 28.000 για το οικογενειακό, συν την προσαύξηση 1.500 ευρώ ανά τέκνο, 33.000 για τρίτεκνες οικογένειες και 38.000 για πολύτεκνες οικογένειες.

Επιδοτούνται κατά το ήμισυ του μισθώματος 4 διανυκτερεύσεις, φτάνοντας συνολικά στα 120 ευρώ ανά άτομο. Υπολογίζεται ότι η υλοποίηση του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» θα παρέχει εφέτος περίπου 1 εκατομμύριο διανυκτερεύσεις.

Η κλήρωση πραγματοποιείται μετά την κατάρτιση του οριστικού μητρώου δικαιούχων είτε δημόσια με ειδική μηχανική κληρωτίδα είτε με ηλεκτρονικό τρόπο, σε συνεργασία με ανεξάρτητο πιστοποιημένο φορέα.

Από την κλήρωση προκύπτουν οι δικαιούχοι που θα λάβουν διατακτική ταξιδίου (e-voucher), το οποίο ενσωματώνει μια οικονομική αξία και ο αποκλειστικός σκοπός του είναι η ανταλλαγή της με υπηρεσίες διαμονής από τους παρόχους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook