Τοπολιανάκης: Εγώ δεν ήρθα φυτευτός να κάνω τον πρόεδρο – Ψηφίστε με γνώμονα το καλό του εμπορικού συλλόγου | Video

τοπολιανάκης-εγώ-δεν-ήρθα-φυτευτός-να-1282008

Με δύο μέρες να απομένουν ως την έναρξη των εκλογών στον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων, ο πρόεδρος του συλλόγου και επικεφαλής της παράταξης «Ενωμένο Χανιώτικο Εμπόριο», Γιώργος Τοπολιανάκης, παραχώρησε συνέντευξη τύπου, όπου μίλησε για το διακύβευμα των εκλογών, τις προτάσεις της παράταξής του, ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές εναντίον του συνδυασμού «Σύνθεση Ανάκαμψης» και της Δώρας Κυριακάκη, την οποία αρχικά κατηγόρησε ότι αποφεύγει τον διάλογο:

«Τα μέλη μας είναι η δύναμή μας και θα είμαστε εδώ και την επόμενη μέρα να εκπροσωπούμε τους συναδέλφους. Έχουμε γνώση, όρεξη και κυρίως εμπειρία. Εδώ και δύο μήνες καλούμε σε ανοιχτό διάλογο και λαμβάνουμε ως απάντηση μόνο κρυφτούλι. Έτσι θέλουν να διοικήσουν κάποιοι τον σύλλογο; Γιατί φοβούνται τον διάλογο; » αναρωτήθηκε ο κ. Τοπολιανάκης, αλλά δεν έμεινε εκεί:

«Τί ζητάτε από τον σύλλογο; Μήπως ζητήσατε ποτέ να ασχοληθείτε με τον σύλλογο και σας αρνηθήκαμε; Δεν ήρθατε ποτέ«, είπε ο κ. Τοπολιανάκης, απευθυνόμενος προς τον συνδυασμό της κας Κυριακάκη. «Γιατί επί τριάμισι χρόνια η Δώρα Κυριακάκη είναι πρόεδρος στο εμπορικό τμήμα του Επιμελητηρίου και αυτά τα πέντε πράγματα που λέει ότι θα κάνει, δεν τα έκανε εκεί, ενώ εκεί είχε και πόρους και βοήθεια; Τα τριάμισι χρόνια αυτά, το εμπορικό τμήμα έχει συνεδριάσει δύο φορές.»

Ο βαρύτερος υπαινιγμός πάντως ήρθε αργότερα, όταν ο κ. Τοπολιανάκης δήλωσε ότι δεν εμφανίστηκε… από το πουθενά για να διεκδικήσει τη θέση του προέδρου:

«Εγώ δεν ήρθα φυτευτός να κάνω τον πρόεδρο, έχω περάσει από όλες τις θέσεις στον σύλλογο, ασχολούμαι 13 χρόνια με ένα μικρό διάλειμμα. Τους 18 μήνες του κορονοϊού προτείναμε λύσεις, προτάσεις και ενημερώναμε τους συναδέλφους καθημερινά για ζητήματα του κλάδου μας. Έχουμε δουλέψει, έχουμε ξενυχτήσει, έχουμε συγκρουστεί με συμφέροντα. Και καλώ τους συναδέλφους να έρθουν να ψηφίσουν, με γνώμονα το καλό του εμπορικού μας συλλόγου και να επιλέξουν εκείνους που έχουν το πιο ρεαλιστικό πρόγραμμα.»

Η παράταξη του κ. Τοπολιανάκη ζητάει, μεταξύ άλλων μείωση του ΦΠΑ, μείωση ασφαλιστικών εισφορών, επιστροφή του αφορολόγητου στα 12.000 ευρώ και προβάλλει ωε πρόγραμμα ένα σύνολο 14 σημείων.

Οι εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων θα διεξαχθούν στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου, αρχικά με εκλογοαπολογιστική συνέλευση και έναρξη ψηφοφορίας την Τετάρτη και συνέχιση της ψηφοφορίας την Πέμπτη στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων. Θα τηρηθούν μέτρα προφύλαξης από τον κορονοϊό.

Δείτε τί δήλωσε ο Γιώργος Τοπολιανάκης:

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook