Το νέο, σούπερ cool inTOWN – The Birthday Issue κυκλοφορεί εν μέσω καύσωνα, όπως πρέπει: δροσερό και πιο… γεμάτο από ποτέ!

το-νέο-σούπερ-cool-intown-the-birthday-issue-κυκλοφορεί-εν-μέ-1245953

 

Το δέκατο τεύχος του Χανιώτικου Free Press Magazine “inTOWN” είναι εδώ με 300 σελίδες (!!!) γεμάτες Χανιά και ένα editorial… ύμνο στους συνεργάτες και τη δύναμη της ομάδας.

Μια έκδοση πραγματική “όαση” με εξώφυλλο αλλά και ένα ολόκληρο 16σέλιδο manual αφιερωμένα στο απόλυτο μπλε και τη μαγεία της Γαύδου.

Ένα τεύχος – σταθμός, το δέκατο στη σειρά, έρχεται πέντε χρόνια μετά την πρεμιέρα του, πραγματικά «better than ever», απλά για να εδραιώσει τη θέση του στην κορυφή, από το εξώφυλλο ακόμα! Μια καταπληκτική “ειδική” δουλειά, σε ένα cover που όμοιό του δεν έχει δει η πόλη, την οποία επιμελήθηκε αφιλοκερδώς και με μεράκι η “ΧΑΖΗΡΑΚΗΣ All to Print”.

Στο γενέθλιο inTOWN τρεις πανέμορφες νεαρές Χανιώτισσες (Χρύσα Καβράκη, Μαριάνα Περατσάκη & Αλκυόνη Ριτζάκη) κερδίζουν τα βλέμματα και τις εντυπώσεις στην αγαπημένη πια ενότητα in love with… με τον υπότιτλο “e-models made in Chania”. Ένα ενδιαφέρον θέμα με καταπληκτικό concept και εικόνα, αποτέλεσμα της πρώτης -και σίγουρα όχι τελευταίας- συνεργασίας του περιοδικού με τον εξαιρετικό φωτογράφο Θωμά Τσάτσα.Στο In Person #10 την παράσταση κλέβει ο αγαπητός… τοις πάσι, Σήφης Παρασκευάς. Όχι μόνο με αυτά που λέει φυσικά, αφού μεταξύ ουρανού και θάλασσας, σοβαρού και αστείου, ούζου και… μπουγέλου, ενέπνευσε τον αγαπημένο μας Γιώργο Αναστασάκη να μεγαλουργήσει φωτογραφικά.Κατά τα άλλα, στο δέκατο, καλοκαιρινό inTOWN, δυο δυνατές συνεντεύξεις, εκείνες της συγγραφέως Victoria Hislop και του αεικίνητου «βουνίσιου» Μάνου Ρουμελιωτάκη έχουν πολλά να μας πουν, όπως επίσης και η κουβέντα με την Χανιώτισσα tattoo artist Γιώτα Τζανίδου, η οποία προσφέρει αφιλοκερδώς την ελπίδα θέτοντας την τέχνη της στην υπηρεσία κάθε γυναίκας που έχει υποστεί μαστεκτομή!Κάπου στη μέση, αναζητήστε τη μόνιμη στήλη inspiration, που αυτή τη φορά φιλοξενεί επίσης την ελπίδα, παρουσιάζοντας τα Sophrine. Ένα νέο, 100% ελληνικό design brand, πρωτοβουλία της Ελένης Γαρεδάκη, το οποίο γεννήθηκε στα Χανιά, σε δύσκολους καιρούς και, προπάντων, για καλό σκοπό! Για να στηρίξει ενεργά την έρευνα για το φάρμακο της σπάνιας και θανατηφόρου νόσου ALS.Το τρίτο μέρος των μόνιμων και επιτυχημένων πλέον instawards παρουσιάζει 10 από τις ομορφότερες φωτογραφίες που συναντήσαμε πρόσφατα, επιλεγμένες ανάμεσα από τα posts ερασιτεχνών φωτογράφων – followers του inTOWN στο Instagram, ενώ βραβεύει τις τρεις πρώτες με αντίστοιχες Fujifilm Instamix Mini, ευγενική χορηγία του Μελοποιείου Φυλλαδιτάκης.Το καλοκαιρινό inTOWN στηρίζει όπως πάντα κάθε ενδιαφέρουσα και ελπιδοφόρα τοπική δράση σε όλους τους χώρους, προσφέροντας βήμα σε νέους επαγγελματίες, ταλέντα και ιδέες. Από την άλλη, προβάλλει συστηματικά κάποιους “insiders”, στήλη που αυτή τη φορά φιλοξενεί μια οικογενειακή… μουσική υπόθεση: τους DJs Βασίλη και Τάκη Μαυρουδή!Στις σελίδες του νέου inTOWN θα βρείτε επίσης το όγδοο “zoom in”, αυτή τη φορά να παρουσιάζει τέσσερα Χανιώτικα “drinks in a bottle” που εμφιαλώνουν με υπογραφή τα Bohème, Habit, Groot & Blend, θα σας εντυπωσιάσει το “check in” με το underground αφιέρωμα στο υπόγειο πολεμικό καταφύγιο του Πλατανιά και πραγματικά θα μείνετε με ανοιχτό το στόμα με την αναβίωση μιας ιδέας με ιστορία που παρουσιάζει την εικαστικό Αλίκη Χιωτάκη… inside out, με την πολύτιμη βοήθεια της μοναδικής Μ.U.A. Ευδοξίας Οικονομάκη, αλλά και των αγαπημένων συνεργατών Νίκου Iγγλεζάκη & Andi Sabath (Ιnglelandi)!

Προς το τέλος, θα βρεθούμε όλοι μαζί “in the kitchen” για να δροσιστούμε γλυκά, με τρεις καλοκαιρινές φρουτοσυνταγές, πάντα από τον αγαπημένο chef Γιάννη Τσιβουράκη!

Επιπλέον, μέσα από σχεδόν 100 σελίδες αφιερωμένες στην κατασκευή και τη διακόσμηση, η αρχιτέκτονας Ειρήνη Αποστολάκη, ψυχή της «ARCHTIFY», αναλύει τον χαρακτήρα μιας εταιρείας που ξεκίνησε σαν αρχιτεκτονικό γραφείο, αλλά δεν ήταν ποτέ μόνο αυτό… παρουσιάζοντας τρεις από τις πιο εντυπωσιακές δουλειές του, ο φωτογράφος Θωμάς Τσάτσας προσεγγίζει την Αρχιτεκτονική Φωτογραφία με τον δικό του τρόπο και ο αγαπημένος μας Iωσήφ Βασιλοδημητράκης εγκαινιάζει τη δική του μόνιμη στήλη, αφιερωμένη στο προσωπικό του project “Design an Object”.

Όπως πάντα, θα βρείτε αρκετά ακόμη ενδιαφέροντα έργα με αξιόλογες υπογραφές, όπως το μοναδικής αισθητικής «Malmo Historic Hotel» της οδού Νταλιάνη, το εντυπωσιακό «Lagon Boutique Hotel» στην Aκρωτηρίου, το εκπληκτικά ανακαινισμένο Luxury Apartment στο κέντρο της πόλης, αλλά και οι μαγικές βίλες Cielo e Mare στην Κίσσαμο, από τους Ιωσήφ Βασιλοδημητράκη – IOS_V, ak design at work, Origami design lab και Δημιουργική ΕΠΕ αντίστοιχα.Φιλοξενούνται ακόμη έργα όπως το Amare Chania Luxury Residence στις Στέρνες, το Prinos Residence στα Χωραφάκια και το πολύ πρόσφατο makeover του χώρου φωτογραφίας του Πέτρου Παττακού, παραδίδοντας απλά μαθήματα καλού γούστου και… επαγγελματικής αισθητικής!

Καλοκαιρινό, ενδιαφέρον και μεγαλύτερο από ποτέ… και αυτό το inTOWN είναι και φαίνεται “το περιοδικό της πόλης” αλλά και της παραλίας αφού έρχεται μαζί με τη συλλεκτική Foil Beach Βag, σε περιορισμένο αριθμό για πελάτες και συνεργάτες!

Καλή ανάγνωση και… καλό καλοκαίρι!

***Το δέκατο τεύχος διανέμεται δωρεάν από 02/07 door to door σε ολόκληρο το εμπορικό κέντρο, στα καφέ, ιατρεία, κομμωτήρια και γυμναστήρια της πόλης ενώ θα το βρίσκετε και στα παρακάτω επιλεγμένα, εντός και εκτός πόλης, «inTOWN press points»:

ΑΜΜΟΣ & ΗΛΙΟΣ Beach Bar | Αγία Μαρίνα

ΦΕΙΔΙΑΣ Bar & Eating House | Πλατεία Δικαστηρίων

DK Cafe Bar – Restaurant | Παλιό Λιμάνι

Εμπριμέ Cafe – Bar | Ποτιέ & Χ’’ Μιχάλη Νταλιάνη

BLEND Coffee Shop | Κισσάμου 101

BELIVE Family Sports Club | Δαράτσο

CABANA MARE Beach Club | Αγία Μαρίνα

Cactus Coffee & Goodies Store | Kαλύβες Αποκορώνου

MOZZARELLA Dinner – Hρ. Πολυτεχνείου 16, Δικαστήρια

ΜΟΝΤΕΡΝΟ Ζαχ/στείο | Cafe | Μακρύς Τοίχος

ΜΥLOS Café | Κολυμπάρι

Ηabit Coffee Co. | Παπανταστασίου 31 & Μουντάκη, Αμπεριά

Ηabit Coffee Co. | Χ’’ Μιχάλη Γιάνναρη 28 – Κέντρο

COFFEE ISLAND | Πλ. 1866 32 – Κέντρο

ITALIAN FACTORY OUTLET | Κλαδισσός

XAMAM Philosophy to Wear | Χάληδων 31 – 35

Κατάστημα «ΚΑΠΕΝΕΚΑΚΗ» | Χατζημιχάλη Γιάνναρη 21

3net Κατάστημα Τεχνολογίας | Αν. Γογονή 83

Loutraki Seaside Bar Restaurant | Λουτράκι Ακρωτηρίου

ΚΑΪΜΑΚΙ Café | Kουνουπιδιανά

Carte Postale Restaurant Cocktail Bar | Tάφοι Βενιζέλων

Gramvousa restaurant | Καλυβιανή Κισσάμου

OLYMPIKO ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ | K. Μητσοτάκη 165

Αν δεν το συναντήσετε, αναζητήστε το και ξεφυλλίστε το οnline από την πρώτη μέρα και από την πρώτη ως την τελευταία σελίδα εδώ:
https://issuu.com/impress2/docs/intown10

inTOWN Chania Freepress Magazine: in… σε όλα του!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook