Το «ευχαριστώ» του Γρανίτη: Το ποσό που μαζεύτηκε, ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες μας!

το-ευχαριστώ-του-γρανίτη-το-ποσό-που-1155929

Ο Γρανίτης, που πήρε την πρωτοβουλία, διοργανώνοντας με απόλυτη επιτυχία τον διαδικτυακό μαραθώνιο για την ενίσχυση του έργου του ΚΗΦΑΑΜΕΑ δίνει στη δημοσιότητα ευχαριστήρια ανακοίνωση.

Όπως προκύπτει, στην ομάδα της Αγίας Μαρίνας είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από την πρωτοβουλία και ειδικότερα από την απήχηση που έτυχε. «Το ποσό που μαζεύτηκε ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες μας! Δεν θα πούμε εμείς ποιο είναι αυτό, γιατί και τις επόμενες μέρες, κάποιοι καταθέτουν ακόμα χρήματα. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα μας πουν οι άνθρωποι του ιδρύματος», σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Αναφορά γίνεται επίσης στη δημοσιογράφο, Ευτυχία Πενταράκη, που είχε το συντονισμό, αλλά και στο Zarpa Radio – Zarpa News, που συμμετείχαν ως χορηγός επικοινωνίας.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Αυτή η ιδέα που ξεκίνησε δειλά- δειλά και πραγματοποιήθηκε σε δέκα μέρες μόνος, έφτασε στο τέλος της.

Ο σκοπός ήταν να βοηθήσουμε τα παιδιά του ΚΗΦΑΑΜΕΑ.

Το θέλαμε πάρα μα πάρα πολύ, αλλά είχαμε τις επιφυλάξεις μας, λόγω των άσχημων καταστάσεων που βιώνουμε όλοι και λόγω του ότι είμαστε ερασιτέχνες για τέτοια μεγάλα γεγονότα.

Βάλαμε μπροστά το ΘΕΛΩ ΜΑΣ και το πείσμα μας, για να τα καταφέρουμε! Κάπου εκεί ειπώθηκε το όνομα Ευτυχία… Αυτό ήταν! Την επόμενη μέρα το πρωί, ήρθε η δική μας Ευτυχία, μίλησε και όλα πήραν τον δρόμο τους! Μας πίεσε τρομερά, πολλές ώρες, αμέτρητα τηλεφωνήματα πολύς κόπος! Αναγκαστικά γίναμε λίγο επαγγελματίες και εμείς.

Στην διάρκεια του τηλεμαραθώνιου αφάνταστη αγωνία, για το αν καταφέρουμε… Όταν όμως τελειώσαμε, χαμογελούσαν μέχρι και τα αυτιά μας! Πάντα λέμε ότι η προσπάθεια μετράει… Όταν όμως έχει επιτευχθεί και ο σκοπός, δεν μπορούμε παρά να είμαστε ευτυχισμένοι!

Το ποσό που μαζεύτηκε ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες μας! Δεν θα πούμε εμείς ποιο είναι αυτό, γιατί και τις επόμενες μέρες, κάποιοι καταθέτουν ακόμα χρήματά σε σύντομο χρονικό διάστημα θα μας πουν οι άνθρωποι του ιδρύματος.

Κάπου εδώ, πρέπει να ευχαριστήσουμε, όχι τυπικά, αλλά μέσα από την καρδιά μας όλους εσάς την Ευτυχία Πενταράκη, που μπήκε μπροστά και μας παρέσυρε όλους με την συνέπεια και την τρέλα της. Τον Δημήτρη προσπάθησε και έκανε πολλά. Και βέβαια τον Περικλή που ήρθε σαν από μηχανή θεός και μας έκανε την σκηνοθεσία. Τον υφυπουργός μας τους βουλευτές μας, τον αντιπεριφερειάρχη μας, τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ, όλους τους Δήμους του νόμου μας και ιδιαίτερα τον Δήμο Χανίων για όλες τις διευκολύνσεις που μας παρείχε, το ΕΒΕΧ, την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ, την ΕΠΣ Χανίων τους καλλιτέχνες μας, τον χορηγό επικοινωνίας zarpa radio – zarpa news και όλους τους απλούς ανθρώπους, που με το υστέρημά, μας βοήθησαν να πραγματοποιήσουμε, αυτό τον ιερό σκοπό! Και βέβαια, το μεγάλο ευχαριστώ μας, αξίζει σε αυτά τα παιδιά και τους γονείς τους, γιατί από αυτούς πήραμε τη δύναμη και φτάσαμε ως το τέλος με επιτυχία!!!

Κυρία Νίκη, Αγγελική, Πόπη, Δήμητρα, ελπίζουμε να κάναμε λίγο πιο εύκολο, το δύσκολο έργο σας…».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook