Το χιλιάρικο έγινε… 10.000αρο για την καντίνα στα Χανιά – «Βροχή» τα πρόστιμα στην Κρήτη

το-χιλιάρικο-έγινε-10-000αρο-για-την-καντί-1266265

Παραμονή Δεκαπενταύγουστου χθες με πολλά πρόστιμα να επιβάλλονται σε επιχειρήσεις και εργαζόμενους σε όλη την Κρήτη από τους 1.593 ελέγχους.

Δεν φαίνεται να παραδειγματίστηκε ο ιδιοκτήτης καντίνας στα Χανιά, από το πρόστιμο που του επέβαλαν την Πέμπτη οι αρχές (δείτε ΕΔΩ) επειδή λειτουργούσε με μουσική και το χιλιάρικο έγινε… 10.000αρο! Συν τοις άλλοις, στην καντίνα επιβλήθηκε αναστολή λειτουργίας για 15 ημέρες.

Ακόμη, δύο καφέ-μπαρ σε Ηράκλειο και Χερσόνησο, βρέθηκαν να λειτουργούν μετά το πέρας του ωραρίου απαγόρευσης και τους επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ και αναστολή για 7 ημέρες. Μάλιστα, συνέλαβαν στο κατάστημα του Ηρακλείου συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη!

Στο Λασίθι και πιο συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο, οι αρχές εντόπισαν κατάστημα να λειτουργεί με όρθιους πελάτες και όπως προβλέπεται, επιβλήθηκε στον ιδιοκτήτη πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ και μία εβδομάδα αναστολή.

Τέλος, 5 πρόστιμα βεβαιώθηκαν σε Ρέθυμνο και Λασίθι, σε εργαζόμενους που δεν φορούσαν μάσκα.

 

zarpanews.gr

4 thoughts on “Το χιλιάρικο έγινε… 10.000αρο για την καντίνα στα Χανιά – «Βροχή» τα πρόστιμα στην Κρήτη

  1. Ο κύριος αυτός δεν νοικιάζει τον χώρο της καντινας από το Δήμο; Πλέον του προστίμου, αφαιρέστε του την άδεια για πάντα και δημοπρατείστε την καντίνα σε νέο ενοικιαστή να βάλει μυαλό ο εν λόγω μαγκας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook