Το χαμένο πορτοφόλι επέστρεψε στον ιδιοκτήτη του μετά από τέσσερα χρόνια

το-χαμένο-πορτοφόλι-επέστρεψε-στον-ιδ-779796

Πριν από σχεδόν τέσσερα χρόνια η οικογένεια Anson επισκέφθηκε ένα πάρκο ψυχαγωγίας στην Πενσυλβάνια. Μετά από μια βόλτα με το τρενάκι του τρόμου ο πατέρας, Jon, έχασε το πορτοφόλι του.

Το χαμένο πορτοφόλι του μπαμπά αποτέλεσε έκτοτε οικογενειακό αστείο. «Θεέ μου πόσο τους λατρεύω, ακόμα πιστεύουν ότι θα βρουν το πορτοφόλι και κάθε φορά που πάμε στο πάρκο εξακολουθούν να ψάχνουν», λέει ο Jon στον τηλεοπτικό σταθμό WHTM-TV.

Μέχρι που μια μέρα χτύπησε το τηλέφωνο και στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν κάποιος που ισχυριζόταν πως βρήκε το πορτοφόλι του. «Όταν το άκουσα αυτό, ξέσπασα σε δυνατά γέλια», είπε ο Jon.

Το φθινόπωρο η ομάδα συντήρησης του πάρκου εντόπισε το χαμένο πορτοφόλι του και ενημέρωσε σχετικά τον κάτοχό του.

Το ακόμα πιο εκπληκτικό είναι ότι μέσα από το πορτοφόλι δεν έλειπε τίποτα. Υπήρχαν οι πιστωτικές κάρτες, τα πάσα για το πάρκο, ακόμα και κάποιες δωροκάρτες που βρίσκονται ακόμα σε ισχύ.

«Έδειχνε αηδιαστικό. Υπήρχε μούχλα μέσα και το δέρμα ήταν γεμάτο σκόνη», λέει η 10χρονη Abby, με την 8χρονη Katie να προσθέτει: «Όλες οι πιστωτικές κάρτες ήταν μουχλιασμένες και πράσινες».

Ο 6χρονος Matthew, πάντως, δεν χάρηκε και ιδιαίτερα για την εύρεση του πορτοφολιού.

«Είμαι δυσαρεστημένος. Τώρα δεν μπορούμε πια να κάνουμε την αστεία ιστορία που ψάχναμε το πορτοφόλι του μπαμπά στους θάμνους», λέει.

Η σύζυγος Jen από την πλευρά της στέκεται στη χειρονομία: «Επαναφέρει την πίστη στην ανθρωπιά, ότι τα πράγματα θα βρεθούν… ότι οι άνθρωποι θα επιστρέψουν κάτι και κάποιος θα φέρει εις πέρας τη δουλειά του και θα καλέσει για να σε ενημερώσει σχετικά». Ο επικεφαλής του πάρκου, Shaun Cooney τονίζει ότι η ομάδα του εντοπίζει διαρκώς πράγματα τα οποία και προσπαθεί να επιστρέψει στους ιδιοκτήτες τους. «Από κινητά τηλέφωνα, μέχρι γυαλιά ηλίου και κάθε είδους αντικείμενα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook