Το… αφεντικό «τρελάθηκε»! Κι άλλη μεταγραφή τα Χανιά

το-αφεντικό-τρελάθηκε-κι-άλλη-μετα-991163

Στο παραπέντε της λήξης της μεταγραφικής περιόδου και επιβεβαιώνοντας την σχετική φημολογία που υπήρχε εδώ και μέρες, τα Χανιά ανακοίνωσαν την τέταρτη και τελευταία μεταγραφή! Πρόκειται για έναν γνωστό ποδοσφαιριστή, τον Ουσμάν Σουντουρά.

O 25χρονος επιθετικός είναι γνωστός στους Έλληνες φιλάθλους από το πέρασμα που είχε πριν από δύο χρόνια από την Αναγέννηση Καρδίτσας με την οποία μέτρησε συνολικά 31 συμμετοχές, με 3 γκολ και 3 ασίστ. Επίσης έχει αγωνιστεί και στον Απόλλωνα Πόντου ενώ στο πρώτο μισό αυτής της σεζόν αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας Πορτογαλίας με την ομάδα της Κάζα Πία.

Τα Χανιά πραγματοποιούν έτσι μία ακόμα μεταγραφή δείχνοντας πως κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο ενισχυμένα εν όψει της τελικής ευθείας της σεζόν, παραμονές μάλιστα του κρισιμότατου αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ousmane Sountoura (Ουσμάν Σουντουρά), ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1,5 χρόνο.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ

Είναι γεννημένος στις 9 Νοεμβρίου 1994 στο Μαλί και ήρθε πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2017 για λογαριασμό της Αναγέννησης Καρδίτσας, από την Ολυμπίκ, ομάδα της χώρας του. Με την Αναγέννηση είχε συνολικά 31 συμμετοχές (29 στη Football League – 2 στο Κύπελλο Ελλάδας), με 5 γκολ και 3 ασίστ. Στη συνέχεια τον απέκτησε η πορτογαλική Σάντα Κλάρα, από την οποία παραχωρήθηκε δανεικός στον Απόλλωνα Πόντου, με τον οποίο είχε 25 συμμετοχές και 6 γκολ στη Football League και 3 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας. Στο α’ μισό της τρέχουσας σεζόν αγωνίστηκε στη Β’ Πορτογαλίας με την Κάζα Πία.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

Επειτα από την υπογραφή του συμβολαίου του, ο 25χρονος μέσος, δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάχθηκα στην οικογένεια των Χανίων, σε μία ομάδα με δυναμική και μεγάλους στόχους. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν»».

*Στις φωτογραφίες ο Ουσμάν Σουντουρά με τον τιμ μάνατζερ της ΠΑΕ Χανιά Γιώργο Τουλουπάκη.
**Ο Σουντουρά επέλεξε να φοράει τη φανέλα με το νούμερο 8

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook