Τίποτε (ακόμα) για τα κολυμβητήρια στα Χανιά…

τίποτε-ακόμα-για-τα-κολυμβητήρια-στα-χ-978694

Καθυστέρηση παρατηρείται στο να ξεκινήσουν οι εργασίες στο κολυμβητήριο Χανίων. Αυτές αφορούν το ξήλωμα του σκέπαστρου στο χώρο που βρίσκονται οι μικρές πισίνες, την τοποθέτηση των πυλώνων φωτισμού στην 50άρα και κάποιες ακόμη επεμβάσεις γενικότερα στις εγκαταστάσεις.

Οπως τονίζεται σχετικώς από τη διοίκηση του ΕΑΚ, το ζήτημα της καθυστέρησης έχει να κάνει με τη γραφειοκρατία η οποία για μια ακόμα φορά κάνει την εμφάνισή της σε εργασίες που στην προκειμένη περίπτωση όχι μόνο έχουν αποφασιστεί, αλλά ουσιαστικά η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί, αφού εδώ και καιρό έχει προκύψει ο ανάδοχος εργολάβος ο οποίος πλειοδότησε μέσω του διαγωνισμού!

Στο ίδιο πλαίσιο δεν έχει υπογραφεί ούτε η προγραμματική σύμβαση μεταξύ του υφυπουργείου αθλητισμού και του ΟΑΚ προκειμένου να δοθεί το πράσινο φως στον Οργανισμό για να τρέξει τις μελέτες εντός του διαστήματος των τεσσάρων μηνών που έχει οριστεί, ανεξάρτητα αν έχει πραγματοποιηθεί επίσκεψη της διοίκησης του ΟΑΚ στο κολυμβητήριο και γενικότερα προχωρούν κάποιες πρώτες διεργασίες προκειμένου μια ώρα αρχύτερα να γίνουν αυτά που χρειάζονται. Στην προκειμένη περίπτωση, το ζήτημα εδώ αφορά την πλήρη και ολική ανακατασκευή του κολυμβητηρίου ανεξάρτητα από τα έργα που θ’ ακολουθήσουν εντός των ημερών.

Τέλος και σχετικά με το κολυμβητήριο Ακρωτηρίου, δεν έχει προκύψει καμιά νέα εξέλιξη σχετικά με το ζήτημα που τέθηκε από τον αρμόδιο υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος και κάλεσε το Πολυτεχνείο Κρήτης ν’ ανταποκριθεί στο κάλεσμα, παραδίδοντας στην ΓΓΑ την έκταση που περιλαμβάνεται το κολυμβητήριο, καθώς και κάποια επιπλέον στρέμματα για να υπάρξουν περαιτέρω αθλητικά έργα.

Μένει να φανεί εάν εντός των ημερών θα καταγραφούν εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα.

Zarpanews.gr – Μάκης Καρτσωνάκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook