Την σκότωσαν… Τι είπε ο ιατροδικαστής για την δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου | Photos

την-σκότωσαν-τι-είπε-ο-ιατροδικαστής-890693

Θύμα εγκληματικής ενέργειας έπεσε η Αμερικανίδα Βιολόγος, Σούζαν Ήτον, όπως έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή που ολοκληρώθηκε την Τετάρτη, από την ιατροδικαστική υπηρεσία Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, κ. Αντώνη Παπαδομανωλάκη ο θάνατος της Αμερικανίδας οφείλεται σίγουρα σε εγκληματική ενέργεια. Το χρονικό διάστημα που ήταν νεκρή πάντως, ταιριάζει με το χρονικό διάστημα, της εξαφάνισης της Αμερικανίδας, η οποία, όπως επιβεβαίωσε ο ιατροδικαστής στο zarpanews.gr δεν σκοτώθηκε στο σημείο που βρέθηκε η σορός της. 

«Το μόνο που μπορώ να σας πω για να προφυλάξω και τη μυστικότητα της προανάκρισης, είναι ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια… Ο Θάνατος δε συνέβη στο σημείο που βρέθηκε. Τώρα αν είναι κοντά ή πιο μακριά στο σημείο που βρέθηκε, αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω..» δήλωσε χαρακτηριστικά στο zarpanews.gr ο ιατροδικαστής.

Ωστόσο, ο κ. Παπαδομανωλάκης, μετά τις απαραίτητες πολύωρες διαδικασίες, αξονική τομογραφία και ακτινολογικός πλήρης έλεγχος που πραγματοποιήθηκαν, λόγω των αλλοιώσεων (σήψη κα.) που υπήρχαν στη σορό του θύματος, δεν έδωσε κάποια περισσότερα στοιχεία, καθώς έχει ενημερωθεί σχετικά η αστυνομία για την υπόθεση, που βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της προανάκρισης.

«Δυστυχώς, για ευνόητους λόγους, δεν μπορώ να σας πω όμως περισσότερα για τον τρόπο και για λοιπές λεπτομέρειες, για τις οποίες έχω ενημερώσει ήδη την αστυνομία και το στρατηγό… Δεν μπορώ όμως να πω περισσότερα για να προφυλάξω τη μυστικότητα της προανάκρισης» τόνισε στο zarpanews.gr ο κ. Παπαδομανωλάκης.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο που βρέθηκε η Suzanne Eaton

zarpanews.gr

One thought on “Την σκότωσαν… Τι είπε ο ιατροδικαστής για την δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook