Την έδρα στην Α’ Θεσσαλονίκης κρατά ο Ανδρουλάκης – Έξω ο Καστανίδης, γίνεται βουλευτής Ηρακλείου ο Φραγκίσκος Παρασύρης

την-έδρα-στην-α-θεσσαλονίκης-κρατά-ο-α-1696687

Με μια ολιγόλογη ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρός του Νίκος Ανδρουλάκης θα επιλέξει να κρατήσει την έδρα του Χάρη Καστανίδη στην Α’ Θεσσαλονίκης γεγονός που σημαίνει ότι απελευθερώνεται η έδρα στο Ηράκλειο την οποία καταλαμβάνει ο Φραγκίσκος Παρασύρης.

Ουσιαστικά βεβαίως πρόκειται για την επιλογή έδρας για μια ημέρα αφού τόσο θα κρατήσει η ζωή της νέας Βουλής. Σημασία έχει σε ποιες περιφέρειες θα δηλώσει υποψήφιος ο Ανδρουλάκης στις εκλογές της 25ης Ιουνίου και εν τέλει ποια έδρα θα κρατήσει τότε. Πάντως θεωρείται βέβαιο ότι δεν θα είναι του Ηρακλείου. Έτσι ο Φραγκίσκος Παρασύρης ορκίζεται με τη νέα Βουλή την Κυριακή.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ αναφέρεται και στην πρόταση Ανδρουλάκη για τη θέση του Ε’ Αντιπροέδρου της Βουλής αλλά και στη θέση του Γραμματέα Προεδρείου της Βουλής. Προτείνει αντιστοίχως τους Κωσνταντινόπουλο και Χριστοδουλάκη.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα κρατήσει την έδρα στην Α΄ Θεσσαλονίκης προκειμένου να ενισχύσει με την παρουσία του την εκλογική μάχη του Κινήματος στη Μακεδονία ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής θα προτείνει για τη θέση του Ε’ Αντιπροέδρου της Βουλής τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και για τη θέση του Γραμματέα Προεδρείου της Βουλής τον Μανώλη Χριστοδουλάκη, ο οποίος είναι ο νεότερος σε ηλικία βουλευτής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας».

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook