Τι θα φορέσουμε στην παραλία πάνω από τα μαγιό μας

Τα καλοκαίρια μας αρέσουν στιλιστικά πολύ

Eκτός από τα ελαφριά και σχεδόν ανύπαρκτα ρούχα που δεν επιδέχονται υπερβολικό styling, το στιλ της παραλίας έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Την προσοχή του βέβαια τη θέλει…

Σίγουρα, το μαγιό είναι αυτό που πρωταγωνιστεί, αλλά τι φοράμε πάνω από αυτό; Οι επιλογές ευτυχώς, είναι άπειρες, σέξι και δροσερές. Κάποιες φορές μπορεί να θελήσουμε να ακολουθήσουμε τη γενικότερη ατμόσφαιρα και αισθητική του νησιού ή του μέρους, που έχουμε επισκεφτεί, άλλες πάλι δίνουμε το δικό μας ύφος στο χώρο.

Πάντως εάν θέλουμε να κάνουμε και μια grande εμφάνιση, φυσικά και θα την κάνουμε!

Λευκό πουκάμισο: κλασικό αγαπημένο και διαχρονικό. Καλοκαίρι χωρίς λευκό πουκάμισο δεν υφίσταται και τι πιο δροσερό από ένα βαμβακερό ύφασμα σε oversized γραμμή για την παραλία; Υποθέτουμε πως ανήκει ήδη στα αγαπημένα σας.

Μίνι παρεό: το συγκεκριμένο item επέστρεψε από τα 00s και από όταν έγινε ξανά τάση, δεν το αποχωριστήκαμε. Είναι βολικό, στιλάτο και το σημαντικότερο δεν έχει πολύ ύφασμα αλλά καλύπτει τα σημεία που επιθυμούμε.

Μάξι αέρινο φόρεμα: το συγκεκριμένο ρούχο λειτουργεί τέλεια σε περίπτωση που μετά από το μπάνιο έχετε κανονίσει να πάτε για φαγητό. Εντυπωσιακό και με chic διάθεση, ετοιμαστείτε να κλέψετε τις εντυπώσεις σε παραλία και εστιατόρια.

Σέξι δίχτυα: που αποκαλύπτουν το αγαπημένο σας μαγιό και ανεβάζουν ακόμα περισσότερο τη θερμοκρασία. Ένα ρούχο που φτιάχτηκε αποκλειστικά για την παραλία και μόνο για hot girls. Αυτά που θέλουν να έχουν μια εμφάνιση που θα συζητηθεί και ας ξυπνήσουν λίγο νωρίτερα για να ετοιμαστούν. Εμείς δεν καταλαβαίνουμε που είναι το κακό!

Total σετάκια: και τι πιο ωραίο από το να τα ταιριάξετε με την κολλητή σας. Βάλτε χρώμα, επενδύστε σε prints και κάντε μια matchy εμφάνιση όλο άποψη και στιλ.

Διαφάνειες σε στιλ 00s: φέτος που η μόδα του 2000 επέστρεψε για τα καλά, τα συγκεκριμένα τοπ έγιναν ιδιαίτερα δημοφιλή και καταλαβαίνουμε εύκολα τον λόγο. Έχουν μια αισθητική ξεχωριστή και έναν fun χαρακτήρα, θηλυκό και πολύχρωμο, όσο και τα καλοκαίρια μας. Κι επίσης, ταιριάζουν άψογα με τα χρωματιστά μαγιό μας!

instyle.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ