Τι λένε τα ζώδια για το Σάββατο 28 Ιανουαρίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-το-σάββατο-28-ιανουα-858833

Η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου μας βοηθά σήμερα να χαλαρώσουμε τους ρυθμούς μας και να απολαύσουμε με αρμονία τις σχέσεις μας και τα απλά καθημερινά πράγματα που μας βοηθούν να νιώθουμε γεμάτοι!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Για σήμερα Σάββατο αγαπημένε μου Κριέ, η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου, σου προσφέρει υλική αλλά και συναισθηματική ασφάλεια, σιγουριά και σταθερότητα! Θα ασχοληθείς λίγο περισσότερο με τα οικονομικά σου, διευθετώντας εκκρεμότητες, ενώ είναι πολύ πιθανό να προβείς και σε κάποια αγορά. Συναισθηματικά καλό είναι να προσέξεις την έντονη κτητική και απαιτητική σου διάθεση, μην τα θέλεις όλα δικά σου! Η μέρα είναι απόλυτα θετική, για να μπορέσεις να συντηρήσεις και να διατηρήσεις αυτά που ήδη έχεις, είτε σε συναισθηματικό επίπεδο είτε και σε πρακτικό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην σχέση σου σήμερα θα μπορέσεις να έχεις όμορφες , ζεστές, οικείες στιγμές δίνονται και λαμβάνοντας αγάπη, αρκεί να μην επιτρέψεις την ζήλεια σου να σταθεί εμπόδιο! Αν δεν

έχεις σχέση, η μέρα είναι κατάλληλη για να αξιολογήσεις τι είναι αυτό που θέλεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το σημερινό εξάγωνο της Σελήνης από τον Ταύρο με την Αφροδίτη από τους Ιχθύες σου προσφέρει μία σημαντική ανακούφιση για ζητήματα εργασίας και οικονομικών! Λύνονται κάποια θέματα σου και χαλαρώνεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, με την Σελήνη για σήμερα Σάββατο να είναι στο δικό σου ζώδιο η μέρα ξεκινά δημιουργικά, με έμπνευση αλλά προπάντων και καλή διάθεση! Εξωτερικεύεις συναισθήματα και επιθυμίες και δραστηριοποιείσαι πεισματικά μέχρι να καταφέρεις τα «θέλω» σου. Ίσως υπάρχουν συναισθηματικές εξάρσεις και απόλυτες συμπεριφορές από μέρους σου, γι’ αυτό πρόσεξε πολύ τους τρόπους σου, διαφορετικά θα κουραστείς πρώτα εσύ ο ίδιος ψυχικά και στη συνέχεια όσοι είναι γύρω σου. Καλό θα ήταν να επιστρατεύσεις την προσγειωμένη λογική σου πριν εκφράσεις οποιοδήποτε έντονο συναίσθημά σου. Συγκράτησε τον εαυτό σου και από κάθε είδους υπερβολή, ιδιαίτερα στην σπατάλη χρήματος για καλοπέραση και φαγητό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το σημερινό εξάγωνο της Σελήνης από το ζώδιο σου με την Αφροδίτη από τους Ιχθύες, σε βοηθά να απολαύσεις ένα απόλυτα ερωτικό Σαββατόβραδο! Αν είσαι σε σχέση εκπληρώνεται μία επιθυμία σου και περνάς δυνατές στιγμές με το ταίρι σου! Αν δεν έχεις σχέση, η μέρα είναι κατάλληλη για ρομαντζάδα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις την δύναμη, την πίστη και την θέληση να φτάσεις ψηλά στα επαγγελματικά σου και η μέρα σήμερα είναι κατάλληλη για σχέδια και στόχους! Στα οικονομικά αν και είσαι ευχαριστημένος βγαίνουν αρκετά άτσαλα έξοδα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Για σήμερα αγαπητέ μου Δίδυμε, θα προτιμήσεις να κρατήσεις κρυφά τα συναισθήματα σου και να κάνεις την ενδοσκόπηση σου και να τα επεξεργαστείς με τον εαυτό σου, με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Ταύρο. Θα χαθεί για λίγο η κοινωνικότητα σου, μέχρι να παρθούν κάποιες εσωτερικές σημαντικές αποφάσεις και κάνεις κάποια συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα. Θα έχεις μία δυσκολία να εμπιστευτείς τους άλλους ανθρώπους, γι’ αυτό καλό θα ήταν να ακούσεις άφοβα το δικό σου ένστικτο, την σημερινή ημέρα. Η μέρα είναι κατάλληλη για το κλείσιμο υποθέσεων και εκκρεμοτήτων αλλά και για την εξιχνίαση πληροφοριών ή και μυστικών!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, προσπάθησε να αποφύγεις τα μυστικά και την κρυφή και αδιάλλακτη συμπεριφορά! Θυμήσου ότι δεν μπορεί σε όλα πάντα να έχεις δίκιο και δείξε πνεύμα υποχωρητικότητας. Αν δεν έχεις σχέση, σήμερα δεν βγαίνει πολύ έντονη η επιθυμία σου για φλερτ ή για ενασχόληση με τα αισθηματικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου σήμερα το εξάγωνο Σελήνης – Αφροδίτης, σε βοηθά να περάσεις πιο χαλαρά και ανάλαφρα και να λύσεις κάποια πράγματα που παλιότερα σου φαίνονταν ως βουνό!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Για σήμερα Σάββατο αγαπητέ μου Καρκίνε, με τη Σελήνη στον Ταύρο , η συναισθηματική επαφή με φίλους θα είναι πολύ σημαντική για σένα. Ο τομέας αυτός, σε επηρεάζει σημαντικά σε βαθύ συναισθηματικό επίπεδο. Επιθυμείς να περάσεις χρόνο και να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με φίλους και κοντινούς σου ανθρώπους. Η απολυτότητά σου όμως πρέπει να περιοριστεί, γιατί σήμερα θα έχεις την τάση να «καταπιέζεις» τα φιλικά σου πρόσωπα και να γίνεσαι πιεστικός, οπότε μπορεί να έχεις αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείς. Αξιοποίησε την ημέρα κάνοντας δραστηριότητες που σε γεμίζουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι ελεύθερος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου σήμερα, έχεις πολύ όμορφες επικοινωνίες και συναντήσεις ενώ αν είσαι σε σχέση, θα μπορέσεις να λύσεις διαφωνίες αλλά και θα κάνεις κάτι διαφορετικό με το ταίρι σου που θα σας φέρει πιο κοντά! Αν είσαι ελεύθερος η μέρα είναι «γουρλίδικη» για γνωριμίες μέσω διαδικτύου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δίνεις όλο σου το «είναι» στα επαγγελματικά τον τελευταίο καιρό και σήμερα κάποια νέα που θα λάβεις θα σε επιβεβαιώσουν! Στα οικονομικά είσαι ικανοποιημένος από κάποιες διευθετήσεις που κάνεις!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, για σήμερα Σάββατο το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο στους στόχους σου, στο μέλλον σου, σε όλα όσα θέλεις να κατακτήσεις και κάνεις φιλόδοξα σχέδια! Η μέρα σου ξεκινά με ικανοποιήσεις οικονομικές και η ψυχολογία σου ανεβαίνει, το πιο σημαντικό όμως είναι ότι λαμβάνεις και κάποια συναισθηματική – ψυχική δικαίωση! Τις απογευματινές ώρες δείξε παραπάνω προσοχή στις σχέσεις σου, γιατί ίσως κάποια πράγματα τα αντιλαμβάνεσαι πολύ υπερβολικά με αποτέλεσμα να δυσαρεστείσαι και να λειτουργείς απόλυτα στους ανθρώπους που αγαπάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προσπάθησε σήμερα να βάλεις νερό στο κρασί σου και μην προσπαθείς να επιβάλεις την γνώμη σου στην σχέση σου! Το άτομο που σε ενδιαφέρει έχει σοβαρές διαθέσεις, απλά κάποιες στιγμές νιώθει ότι «πνίγεται» από την καταπιεστική συμπεριφορά! Αν δεν έχεις σχέση εμφανίζεται ένα άτομο από το παρελθόν, προσοχή όμως μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου πατάς γκάζια και προχωράς νέα σχέδια που σε ανεβάζουν πολύ! Στα οικονομικά αυτή την ημέρα έχεις κάποιο έξτρα έσοδο που σε ικανοποιεί απόλυτα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Για σήμερα Σάββατο φίλε μου Παρθένε , με τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ταύρου, έχεις την ανάγκη να ξεφύγεις λίγο από τη σκληρή καθημερινότητα, να ανοίξεις το μυαλό σου και να ζεστάνεις την παγωμένη λογική σου. Η επικοινωνιακή σου διάθεση είναι αυξημένη και έχεις γενικά ένα πιο χαρούμενο τρόπο προσέγγισης στους άλλους. Ίσως λόγω του συγκρατημένου χαρακτήρα σου, δεν γίνει αντιληπτή αμέσως αυτή η διάθεση, γι’ αυτό δραστηριοποιήσου με περισσότερο ενθουσιασμό και εξέφρασε αυτό που θες και νιώθεις. Καλή μέρα σήμερα για μετακινήσεις ή επεκτάσεις σε όλους τους τομείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το σημερινό εξάγωνο της Σελήνης από τον Ταύρο με την Αφροδίτη από τους Ιχθύες αναμένεται να έχεις μία τρυφερή ρομαντική στιγμή με το άτομο που έχεις στην καρδιά σου. Μία πρόταση, ένα κάλεσμα, μία επικοινωνία θα σημάνει την αρχή μίας νέας ερωτικής ιστορίας για σένα που είσαι ελεύθερος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχει φτάσει ο καιρός να κάνεις το επόμενο βήμα στα επαγγελματικά και η σημερινή μέρα είναι ιδανική για σχεδιασμό, σκέψη και αποφάσεις που γρήγορα θα θέσεις σε εφαρμογή! Στα οικονομικά διαφαίνονται πολύ καλές προοπτικές.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Σήμερα Σάββατο η συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι πολύ πιο έντονη απ’ ότι συνήθως, φίλε μου Ζυγέ! Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ταύρου και βλέπεις τις καταστάσεις και τους ανθρώπους γύρω σου πολύ βαθύτερα και ουσιαστικά, δεν παύει όμως μέσα στην ψυχή σου να φωλιάζουν φόβοι, ανασφάλειες και αμφιβολίες! Το παρελθόν παίζει σημαντικό ρόλο στο παρόν σου και σήμερα θέλεις να πεις έξω από τα δόντια όλα όσα αισθάνεσαι, προκειμένου να ξαλαφρώσεις αλλά και να δοθούν λύσεις! Ένα οικονομικό κέρδος θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς χρεωστικά υπόλοιπα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Διανύεις μία θετική περίοδο στα αισθηματικά σου και η σημερινή μέρα βοηθά του να έρθεις πιο κοντά ψυχικά και συναισθηματικά με το σύντροφό σου και να αρχίζει να δημιουργείται μεγαλύτερο δέσιμο μεταξύ σας. Ένα νέο πρόσωπο μιλά κατευθείαν στην ψυχή σου και ξυπνά το πάθος σου αν είσαι ελεύθερος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι νέες συνεργασίες που ανοίγονται αυτό τον καιρό στον ορίζοντα έχουν κάτι σημαντικό να σου προσφέρουν, η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για επαγγελματικές επαφές. Στα οικονομικά λαμβάνεις κάποια ικανοποίηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, για σήμερα Σάββατο με την Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου αφιερώνεσαι αποκλειστικά στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου! Οι εξελίξεις της ημέρας σε ευαισθητοποιούν στους παραπάνω τομείς και εσύ εκφράζεις τα συναισθήματα, τις επιθυμίες σου και επιδιώκεις να αφιερώσεις χρόνο σε ανθρώπους και δραστηριότητες που σου προσφέρουν ασφάλεια, σταθερότητα, σιγουριά! Προσπάθησε μόνο να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα στο συναίσθημα και στην λογική, προκειμένου να μην βασανίζεσαι με ανασφάλειες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κατάλληλη μέρα για συντροφικότητα, ζεστασιά και ικανοποίηση μέσα από την σχέση σου, τα καβγαδάκια ξεπερνιούνται ενώ η προοπτική για μία επανασύνδεση (αν έχεις χωρίσει) είναι μεγάλη! Αν είσαι χωρίς σχέση, πίστεψε περισσότερο στον εαυτό σου και δώσε χρόνο για περισσότερη δικτύωση, η εποχή σε ευνοεί για ένα ερωτικό ξεκίνημα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα είσαι κυρίως αγχωμένος για τα οικονομικά και τις υποχρεώσεις που πρέπει να κλείσεις, όμως θα τα καταφέρεις. Στα επαγγελματικά σου η μέρα είναι ουδέτερη εξελίξεων, με την ευκαιρία για μία καλή ροή των συνεργασιών σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Για σήμερα Σάββατο αγαπητέ μου Τοξότη, η Σελήνη από τον Ταύρο θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στον επαγγελματικό τομέα και ιδιαίτερα στον τρόπο που αποδίδεις εσύ σε αυτόν. Θα θελήσεις να φροντίσεις για τις καθημερινές σου ανάγκες και θα πάρεις και την απόφαση να βελτιώσεις συνήθειες διατροφής ή και άσκησης. Γίνε πιο μαλακός στις επαγγελματικές σου σχέσεις και διεκδίκησε αυτά που επιθυμείς με διαλλακτικότητα και λογική, προσπαθώντας να περιορίσεις την παρορμητική και οξύθυμη φύση σου. Μην φορτώνεις το πρόγραμμα σου παραπάνω από όσο πρέπει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Δίας από τον Κριό είναι βέβαιο ότι ευνοεί τα αισθηματικά σου σε όλη αυτή την χρονική περίοδο και μπορείς να περάσεις καλά και αν είσαι ελεύθερος να ερωτευτείς. Ειδικά σήμερα όμως, θα πρέπει να περιορίσεις το άγχος και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην αισθηματική σου ζωή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μέρα κατάλληλη για να προχωρήσεις επαγγελματικά σχέδια και για να βάλεις σε τάξη της εργασίες και τις υποχρεώσεις σου. Στα οικονομικά γίνονται κάποια συζητήσεις που σε ευνοούν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, ένα πολύ όμορφο, ψυχαγωγικό και ανάλαφρο Σάββατο ανοίγεται μπροστά σου! Η ημέρα είναι ιδανική για να χαλαρώσεις, να διασκεδάσεις και να βρεθείς με κόσμο. Εκφράζεις την δύναμη της αγάπης σου στο κοινωνικό αλλά και στον ερωτικό τομέα, το μόνο που χρειάζεται είναι να περιορίσεις την τάση σου για υπερβολή αλλά και σπατάλη. Θα κοιτάξεις γενικά τον κόσμο με μία πιο θετική ματιά και θα εκφράσεις τις ανάγκες και τα συναισθήματα σου, δημιουργικά. Ευνοείται ευχάριστος χρόνος με τα παιδιά, καλλιτεχνικές δραστηριότητες, διασκέδαση και φλερτ…

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Σελήνη να κινείται στον 5ο Ηλιακό σου οίκο τα αισθηματικά σου σήμερα βρίσκονται στα καλύτερά τους και υπάρχουν ζεστές επικοινωνίες και συναντήσεις που σου προσφέρουν επιβεβαίωση και συναισθηματική σιγουριά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου σήμερα τα αφήνεις σε δεύτερη μοίρα, όχι ότι δεν σε απασχολούν, αλλά δεν είναι ο «βραχνάς» της ημέρας, έχεις όμως εξαιρετικές ιδέες που καλό είναι να καταγράψεις. Στα οικονομικά δέχεσαι κάποιες πιέσεις και θα λειτουργήσεις και κάπως επιπόλαια στις αγορές σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε για σήμερα Σάββατο η Σελήνη από τον Ταύρο σε κάνει να θες να αποτραβηχτείς από την κοσμική ζωή και να αποσυρθείς στον προσωπικό ιδιωτικό σου χώρο. Έχεις την ανάγκη να χαλαρώσεις και να επικεντρωθείς σε θέματα που σε απασχολούν όσον αφορά το σπίτι, το παρελθόν και την οικογένεια. Χρησιμοποίησε την αδιαμφισβήτητη ικανότητα σου στην επικοινωνία και τη διαλλακτικότητα όταν εκφράζεις τα συναισθήματα σου και τα «θέλω» σου, για να αποφύγεις οικογενειακές αντιπαραθέσεις. Η ματαιόδοξη συμπεριφορά και η ισχυρογνωμοσύνη σου, να ξέρεις πως αυτή τη στιγμή δεν θα σε βγάλουν νικητή, οπότε καλύτερα να υποχωρήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα σήμερα έχεις την ανάγκη να λουφάξεις στην αγκαλιά του συντρόφου σου και να περάσετε κάποιες ιδιωτικές στιγμές που θα ενισχύσουν την συναισθηματική ένωση της σχέσης σας. Αν δεν έχεις σχέση, προσπάθησε να μην παρασύρεσαι από σκέψεις και συναισθήματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα μπορείς να βάλεις δομή στα επαγγελματικά σου και να συγκροτήσεις όλα όσα επιθυμείς να κάνεις στην πορεία! Στα οικονομικά λαμβάνεις τις πρωινές ώρες μία ικανοποίηση!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ για σήμερα Σάββατο σε ενδιαφέρει η βαθύτερη και πιο ουσιαστική επικοινωνία με τους ανθρώπους γύρω σου! Η Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και είσαι πολύ πιο επικοινωνιακός απ’ ότι συνήθως, όμως αποφεύγεις τις ρηχές συζητήσεις, μη μπορώντας να συγκρατήσεις τον έλεγχο των συναισθημάτων σου. Έχεις την ανάγκη να σε καταλάβει και να σε νιώσει ο κοινωνικός σου περίγυρος και δραστηριοποιείσαι κοινωνικά ή έχεις διάθεση για ταξίδια και μετακινήσεις. Επίσης σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να αναζωπυρώσεις σχέσεις με αδέρφια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα πάντα λύνονται με την καλή επικοινωνία αλλά και με μικρές δραστηριότητες που τονώνουν την σχέση. Για σήμερα λοιπόν υπάρχει αυτή η σπιρτάδα ανανέωσης ανάμεσα σε σένα και στο ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος η μέρα είναι κατάλληλη για εξόδους, φλερτ και … όμορφες γνωριμίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν συζητήσεις, προτάσεις και σκέψεις που για την ώρα σου προκαλούν κάποια αμφιβολία και δεν μπορείς να κατασταλάξεις τι είναι το σωστό και τι σε συμφέρει! Στα οικονομικά σου «ρεφάρεις» από τις χασούρες που πέρασες από το φθινόπωρο και έπειτα!

oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook