Χανιά | «Τη γλύτωσε» το σκυλί που είχε κακοποιήθηκε απίστευτα από τον ιδιοκτήτη του | Video

χανιά-τη-γλύτωσε-το-σκυλί-που-είχε-κ-1115973

Σώο και αβλαβές αν εξαιρέσει κανείς τον τρόμο και την κακοποίηση που βίωσε το σκυλί που έπεσε θύμα της μανίας υπάνθρωπου το απόγευμα στα Κουνουπιδιανά στα Χανιά.

Το ζώο χάρη στην φροντίδα του κτηνίατρου στον οποίο μεταφέρθηκε είναι καλά  και πλέον όπως είναι λογικό αναζητά το νέο του περιβάλλον.

Zarpanews.gr

14 thoughts on “Χανιά | «Τη γλύτωσε» το σκυλί που είχε κακοποιήθηκε απίστευτα από τον ιδιοκτήτη του | Video

  1. Γιατί δεν αναφέρεται το όνομα του κτηνους που το έκανε, γιατί να τον προστατεύουν τα προσωπικά δεδομένα? Πρέπει να ξέρει ο κόσμος ποιο ανθρωποειδές κτήνος εκανε αυτήν την αποτρόπαια πράξη?

  2. Παιδιά μην εξάπτεστε, αυτή η γιαγιά στο βίντεο μιλάει πολύ ήρεμα και ο σκύλος δεν φαίνεται να έχει κακοποιηθεί τουλάχιστον όπως το περιγράφουν, ο σκύλος κόβει βόλτες συνέχεια χωρίς να δείχνει δυσκολία η πόνο κουνάει την ουρά του από ευχαρίστηση και αν θέλετε τη γνώμη μου επειδή έζησα κάτι τέτοιο εκτός Ελλάδος όλα είναι πολύ ύποπτα με τη γιαγιάκα και την οργάνωση της, έζησα περίπτωση που η ίδια η οργάνωση βασάνιζε σκυλιά και γατιά και απλώς έδειχναν μόνο το δεύτερο κομμάτι του βίντεο πως δήθεν το έβρισκαν, το έκαναν καλά και βέβαια κατηγορούσαν την κοινωνία που είχαν την οργάνωση και είχαν τον κόσμο και έστελναν λεφτά για να συνεχίζουν το θεάρεστο έργο τους, μέχρι που κάποια υπάλληλος που έδιωξαν πήγε αστυνομία τους είπε που είχαν κρύψει τα βίντεο με το πρώτο μέρος, εκείνο του βασανισμού του ζώου, που έπαιρναν για να κάνουν μάθημα στους υπαλλήλους πως να βασανίζουν τα ζώα χωρίς να τα σκοτώνουν, η αστυνομία βρήκε τα βίντεο και τους χωσανε ολους μέσα. Το ίδιο κάνουν τώρα και στη ινδονησια, Βιετνάμ, κλπ με πιθηκάκια τους κόβουν τα χέρια και τα ακρωτηριάζουν και μετά τα ανεβάζουν στο YouTube, και ζητάνε λεφτά γιατί δήθεν είναι φτωχοί και δεν έχουν λεφτά να συνεχίσουν να φροντίζουν τα ζώα. Ξαναβάζετε το βίντεο και παρατηρήστε το σκύλο, από σκύλο οι Κρητικοί ξέρουμε όλοι, ο σκύλος που έχει βασανιστεί και μουνουχιστει προχθές έχει την ουρά στα σκέλια και κλαίει συνέχεια, αυτός περπατάει καμαρωτός και κουνάει και την ουρά από ευχαρίστηση. Η γιαγιά να πάει να βρει άντρα, αυτό είναι το πρόβλημα και να μην δέχεστε να σας κατηγορεί τη κοινωνία σας μια λιγούρα κλανιαρ. Δείτε το βίντεο και αφήστε τα ειλικρινά σχόλια χωρίς κομματικές παρωπίδες και φανατισμό.
    Έτσι κάνουν και οι ΜΚΟ, κατηγορούν τους Έλληνες ότι πνίγουν τους πρόσφυγες και πυροβολούσε τα φουσκωτά και γεμίζανε τη χώρα μας ( όχι την δίκη τους) με ένα εκατομυριο πρόσφυγες λέει από όλο τον πλανήτη λες και οι Έλληνες ζουνε σε παλάτια και τρώνε με χρυσά κουτάλια και θέλουνε μπάτλερ και ιπποκόμους. Παρακαλώ να μην κοπεί το σχόλιο

  3. Από τη μία «Σώο και αβλαβές» από την άλλη φωτογραφίες σαν από σπλάτερ του Ταραντίνο, άντε να καταλάβεις το τι έγινε.

    Πάντως στους φιλόζωους κατατασσόταν και ο ιδιοκτήτης (διευκρίνιση: «Ιδιοκτήτη» γράφουμε πλέον για τον κακό σε αντίθεση με το «κηδεμόνας» που είναι ο καλός).
    Για δες που τελικά αποδεικνύεται οτι υπάρχουν και κακοί φιλόζωοι!!! (Για όσους πίστεψαν το παραμύθι με τις άδολες ευγενικές ψυχές των φιλόζωων).

  4. πιτμπουλακος κουκλος…μακαρι να ειχα χρονο κ χωρο κ θα τον υιοθετουσα….για τον ιδιοκτητη ας μην αναφερθω…δεν αξιζει τον κοπο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook