Απίστευτη κτηνωδία στα Χανιά ! Κρέμασαν και κατακρεούργησαν σκύλο | Photos

απίστευτη-κτηνωδία-στα-χανιά-κρέμασα-1115911

Απίστευτη κτηνωδία στα Χανιά, από άνδρα που ξέσπασε σε ένα φτωχό σκυλί, κρεμώντας το σε δένδρο ενώ του έκοψε και τα γεννητικά όργανα.

Το νέο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα, στην περιοχή των Κουνουπιδιανών.

Χαρακτηριστικά όπως αναφέρει η πρόεδρος  κα Νατάσσα Μπομπολακη, “τα ουρλιαχτά άκουσε γερμανός ή άγγλος τουρίστας , αυτός ξεκρέμασε σε κατάσταση σοκ το σκυλί και το πήγε στον κτηνίατρο”, ενώ για το περιστατικό έχει ήδη ενημερωθεί η Αστυνομία, που αναζητεί το άτομο που φέρεται να προέβη σε αυτή την απάνθρωπη ενέργεια.

Το ζώο μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο σε κακή κατάσταση.zarpanews.gr

13 thoughts on “Απίστευτη κτηνωδία στα Χανιά ! Κρέμασαν και κατακρεούργησαν σκύλο | Photos

  1. Αρρωστημένη πράξη!!! πρέπει οπωσδήποτε να βρεθεί ο ένοχος και να τιμωρηθεί παραδειγματικά.Εχουμε γίνει ο περίγελος όλης της επικράτειας με τέτοιες πράξεις και να μην πιάνετε ποτέ ο υπαίτιος να τιμωρηθεί.Η αστυνομία έχει χρέος να οδηγήσει στην δικαιοσύνη αυτούς τους εγκληματίες και να σταματήσει πια να στιγματίζεται ένα ολόκληρο νησί.

  2. Ο διευθυντής της αστυνομικής διεύθυνσης Χανίων τι έκανε για τα σκυλιά που κρέμασαν στα κεραμεια? Υπάρχουν ύποπτοι? Πάρθηκαν καταθέσεις? Πάρθηκε το DNA από το μαχαίρι που βρέθηκε και ποια τα αποτελέσματα?

    Όταν θα αρχίσουν όλοι αυτοί να σφάζουν ανθρώπους στον δρόμο θα ξυπνήσετε….

  3. Να ξερεις εσυ που το εκανες οτι θα σε βρω θα σου κανω το ιδιο με τα αγαπημενα σου προσωπα να παρακολουθουν και να απολαμβανουν την αγωνια και την απογνωση σου. σπαταλη σαρκας και οξυγονου να προσεχεις οταν κοιμασαι το τελος σου ειναι κοντα

  4. Αυτοί οι «άνθρωποι» ζουν ανάμεσα μας… Σέ λιγο καιρό δεν θα είναι μόνο τα ζώα… Θα είναι και άνθρωποι… Ντρέπομαι για αυτούς… Απλά πρέπει να βρεθούν αυτοι… Ας κάνει κάτι η αστυνομία… Αμαρτία…….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook