Τι είπε ο πρώην σύζυγος της γυναίκας που απειλεί να πηδήξει από το μπαλκόνι στα Χανιά | Video
Συνεχίζεται το «θρίλερ» με τη γυναίκα που απειλεί να πηδήξει από το μπαλκόνι του σπιτιού της από το πρωί της Πέμπτης (δείτε εδώ).
Όπως επισήμανε ο πρώην σύζυγός της και πατέρας του παιδιού που διεσώθη το μεσημέρι, υπάρχει ειδική αγωγή που πρέπει να παίρνει η μητέρα, κάτι που μερικές φορές αμελεί, με απρόβλεπτα αποτελέσματα.
Ωστόσο, έδειξε ανακουφισμένος που το παιδί του είναι πλέον ασφαλές.
Αναλυτικά:
zarpanews.gr







Αυτό που με εκνευρίζει με τον κύριο είναι πως άφησε πρωτίστως τα παιδιά και δευτερευόντως τη σύζυγο προφανώς λόγω ψυχικού νοσήματος. Μιλάμε για εγκατάλειψη και των δύο ενόσω έχει ένα απολογητικό ύφος.
Ως πότε θα βασανίζονται ψυχές στην κρήτη και στην ελλάδα όλη λόγω ψυχικής υγείας που είναι ταμπού; Ως πότε τα παιδιά θα αντιμετωπίζουν όλα τα προβλήματα αυτά χωρίς να φταίνε και χωρίς κανείς να αναλαμβάνει την ευθύνη;