Χανιά | Γυναίκα απειλεί να πέσει από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας της – Ειδικό στρώμα έβαλε η πυροσβεστική | Photos + Videos

χανιά-γυναίκα-απειλεί-να-πέσει-από-τον-1110347

Γυναικά απειλεί ότι θα πέσει από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας, στον Κουμπέ ή ότι αν δεν πέσει, θα βάλει φωτιά.

Η γυναίκα νωρίτερα ήταν κλειδωμένη μέσα στο σπίτι, στο οποίο βρίσκοταν και η 14χρονη κόρη της, η οποία ενημέρωσε τον πατέρα της και αυτός στην συνέχεια τις αρχές.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της αστυνομίας, και αυτή την στιγμή υπάρχει ειδικός ψυχολόγος που βρίσκεται εντός του κτιρίου και διαπραγματεύεται με την 44χρόνη γυναίκα.

Στο σημείο έσπευσε και η πυροσβεστική με τρία οχήματα, καθώς και ένα ειδικό στρώμα σε περίπτωση που πηδήξει από το μπαλκόνι της.

Η δυσκολία έγκειται στο ότι το σπίτι έχει πρόσβαση σε τρία μπαλκόνια, καθιστώντας την διάσωση της πιο δύσκολη.

Oλοκληρώθηκε η επιχείρηση απεγκλωβισμού της κόρης, την κατέβασαν με σκάλα από το μπαλκόνι, με συνδρομή πυροσβεστών.

Αντίστοιχο περιστατικό είχε συμβεί και πριν τέσσερα χρόνια (δείτε ΕΔΩ), με δυνάμεις της πυροσβεστικής να επεμβαίνουν και πάλι και να πιάνουν την γυναίκα στο μπαλκόνι.

Οι αρχές απομάκρυναν το κόσμο που είχε συγκεντρωθεί και η γυναίκα κατέβασε το παντζούρι της όταν το ρολόι σήμανε μία, ενώ λίγο αργότερα, απολύτως γυμνή βγήκε και παραμένει στο μπαλκόνι, αρνούμενη να ανταποκριθεί στις προσπάθειες επικοινωνίας της αστυνομίας.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από πριν 4 χρόνια:

Και την δήλωση που έκανε κάτοικος της περιοχής:

zarpnews.gr

One thought on “Χανιά | Γυναίκα απειλεί να πέσει από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας της – Ειδικό στρώμα έβαλε η πυροσβεστική | Photos + Videos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook