Τι απαντά ο πρόεδρος του Επιχειρηματικού Πάρκου στον ιδιώτη για τα ασφαλιστικά μέτρα

τι-απαντά-ο-πρόεδρος-του-επιχειρηματι-955415

Απαντήσεις για την δικαστική εμπλοκή στο έργο του νέου επιχειρηματικού πάρκου στην Μαλάξα που αποκάλυψε το zarpanews.gr (ΕΔΩ) δίνει η διοίκηση της ΕΠΙΧΕΙΠΑ Α.Ε.

Ειδικότερα, με ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο Πρόεδρος, υποστηρίζεται ότι τα όσα υποστηρίζει ο ιδιώτης μέτοχος δεν έχουν  καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα «και η η εταιρεία επιφυλάσσεται να δώσει την πρέπουσα απάντηση στον δέοντα χρόνο και με τον δέοντα τρόπο»

Πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την επένδυση του Επιχειρηματικού Πάρκου Χανίων, παντελώς αβάσιμες αιτιάσεις μετόχου μειοψηφίας και μέλους του Δ.Σ, ενώπιον δικαστικών και λοιπών αρχών, σχετικά με την πρόοδο του έργου και τη διαχείριση της εταιρείας, στοιχεία που ο ίδιος ο μέτοχος τα προκάλεσε και τα διέρρευσε. 

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί μάλιστα, τόσον η αναφορά από τον εν λόγω μέτοχο υποτιθέμενης «εισφοράς» ακίνητης περιουσίας του για τη δημιουργία του πάρκου, την στιγμή που την μεταβίβασε έναντι τιμήματος, όσο και οι «διαμαρτυρίες» του για την καθυστέρηση ολοκλήρωσης, όταν οι καθυστερήσεις, εκτός της πανδημίας, οφείλονται εν πολλοίς σε ενέργειες του ίδιου του «διαμαρτυρόμενου».  

Το Επιχειρηματικό Πάρκο Χανίων, ασκώντας διάφανη διαχείριση, ελεγχόμενο από την ίδρυσή του από ορκωτούς ελεγκτές και καθόλη τη διάρκεια του έργου από το Ταμείο Αστικής Ανάπτυξης Κρήτης με ανεξάρτητους εκτιμητές, προκειμένου να διασφαλίσει τα συμφέροντα της εταιρείας από την κακόβουλη αυτή συμπεριφορά, θα προβεί σε κάθε ενδεδειγμένη ενέργεια.

Για την έγκυρη ενημέρωση του επιχειρηματικού κόσμου των Χανίων, της Κρήτης, αλλά και κάθε ενδιαφερομένου:

  • Η προθεσμία ολοκλήρωσης του έργου καθορίζεται από τις ΚΥΑ των αρμόδιων Υπουργείων.
  • Έχει ολοκληρωθεί άνω του 90% των εργασιών και βρίσκεται εντός του ισχύοντος χρονοδιαγράμματος.
  • Ο προϋπολογισμός του έργου, όπως έχει εγκριθεί από την σχετική ΚΥΑ τηρείται απαρέγκλιτα, δίχως καμία υπέρβαση.
  • Η μελέτη παράκαμψης του οικισμού της περιοχής που αναπτύσσεται το Πάρκο έχει υποβληθεί  στις αρμόδιες υπηρεσίες για έλεγχο, ώστε στη συνέχεια να αναρτηθεί για διαβούλευση.
  • Επικαιροποιήθηκε το business plan της εταιρείας πρόσφατα που εκπονήθηκε και παραδόθηκε στην εταιρεία από διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών συμβούλων. 
  • Έχει ολοκληρωθεί η προεργασία για την προώθηση των πωλήσεων από συμβεβλημένο συνεργάτη του Πάρκου και αναμένεται να παρουσιαστεί άμεσα το έργο, με προτεραιότητα στους Χανιώτες επιχειρηματίες.

Κάθε αντίθετη πληροφορία δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα, σαφώς υποκινείται από ιδιοτελή κίνητρα και η εταιρεία επιφυλάσσεται να δώσει την πρέπουσα απάντηση στον δέοντα χρόνο και με τον δέοντα τρόπο.

Χανιά, 24.12.2021

Με εκτίμηση

Για την ΕΠΙΧΕΙΠΑ ΧΑΝΙΩΝ ΑΕ

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Ο παραιτηθείς πρόεδρος 

Παράλληλα, το zarpanews.gr έλαβε την ακόλουθη απάντηση από τον κ. Νίκο Μουντάκη στην οποία γνωστοποιεί ότι έχει υποβάλει την παραίτησή του από τον Απρίλιο του 2021 και έκτοτε παρέχει αμισθί τις υπηρεσίες του μέχρι την ολοκλήρωση του έργου.

Η επιστολή:

Αγαπητέ Κύριε Διευθυντά

Σε δημοσίευμα που αφορά το Επιχειρηματικό Πάρκο Χανίων γίνεται αναφορά στο πρόσωπό μου μέσω αποσπάσματος δικογράφου.

Για την αποσαφήνιση της αλήθειας και προκειμένου να μη δημιουργούνται ψευδείς εντυπώσεις θα ήθελα να διευκρινίσω τα παρακάτω σε ότι με αφορά:

Ο συγκεκριμένος ιδιώτης μέτοχος ήταν εξ αυτών που με πρότειναν για τη συγκεκριμένη θέση το 2017 μαζί με τους υπόλοιπους, η δε πρόσληψή μου έγινε ομόφωνα.

Ο συγκεκριμένος μέτοχος σχεδόν καθημερινά επικοινωνεί μαζί μου και ζητά στοιχεία για το έργο τα οποία και του αποστέλλω.

Δε λαμβάνω και δεν υλοποιώ καμία πράξη διοίκησης και διαχείρισης, αλλά το Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίζει.

Παρέχω τις υπηρεσίες μου αμισθί από τον Απρίλιο του 2021 οπότε και παραιτήθηκα για προσωπικούς λόγους, αποδεχόμενος την παράκληση του Προέδρου και του Δ.Σ να μείνω έως την ολοκλήρωση του έργου.

Ευχαριστώ πολύ

Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα

Με εκτίμηση

Νίκος Μουντάκης»

zarpanews.gr

One thought on “Τι απαντά ο πρόεδρος του Επιχειρηματικού Πάρκου στον ιδιώτη για τα ασφαλιστικά μέτρα

  1. Ο/Η Παντού σαπίλα, λαμογιά και το δάχτυλο να κάνει εξόρυξη στην μύτη οταν δεν μας βλεπουνε, εμάς τους προέδρους, τους διευθυντές, κλπ λέει:

    Χωρίς φωτιά καπνός δεν βγαίνει ! Τι θα πει θα απαντήσουμε δεόντως στον μυνητή ? ? Αυτή είναι η απάντηση που δίνουν τα λαμόγια οταν τους πιάσουν με το γίδι στην πλάτη ! Δηλαδή ξαφνικά τρελάθηκε ο άνθρωπος και άρχισε τις κατηγορίες και τις μυνήσεις στους συμμέτοχους και συνεργάτες του έργου ? Εκτός αν έκανε δεν έκανε το εμβόλιο και τον κατατάσσετε στην ομάδα των ψεκασμένων σύμφωνα με τον κρητικοπιθηκο μητσοτακη !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook