Τι αλλάζει από τον Οκτώβριο στη γραμμή Χανιά – Πειραιάς

τι-αλλάζει-από-τον-οκτώβριο-στη-γραμμή-2154967

Σημαντικές αλλαγές φέρνει ο Οκτώβριος στη γραμμή Χανιά – Πειραιάς, καθώς για πρώτη φορά θα δούμε στη συγκεκριμένη σύνδεση τα λογότυπα της Superfast Ferries και ξανά εκείνα της Blue Star Ferries, στο πλαίσιο συνεργασίας με την ΑΝΕΚ.

Συγκεκριμένα, στις 7 Οκτωβρίου το πλοίο «ΕΛΥΡΟΣ» αποχωρεί από τη γραμμή των Χανίων μετά από συνεχούς παρουσίας, προκειμένου να εκτελέσει δεξαμενισμό και ακινησία. Στη θέση του θα δρομολογηθεί το «ΑΡΙΑΔΝΗ».

Μία εβδομάδα αργότερα, στις 14 Οκτωβρίου, αποσύρεται και το «ΚΙΣΣΑΜΟΣ», με το «BLUE STAR 1» να αναλαμβάνει τη συνέχιση των δρομολογίων.

Τα πλοία «ΕΛΥΡΟΣ» και «ΚΙΣΣΑΜΟΣ» αναμένεται να επιστρέψουν στη γραμμή Χανίων – Πειραιά στα μέσα Νοεμβρίου, μετά την ολοκλήρωση των προγραμματισμένων εργασιών.

chaniaships.gr

One thought on “Τι αλλάζει από τον Οκτώβριο στη γραμμή Χανιά – Πειραιάς

  1. Μετα την αρπαχτη του Καλοκαιριού ας μειωσουμε τα εξοδα. Δεξαμενισμος και πρασινα αλογα. Τον Δεκεμβρη που ανεβοκατεβαινουν οι ντοπιοι ας αυξησουμε παλι την χωριτικοτητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook