Θρήνος στο Κρητικό μπάσκετ – Σήμερα το τελευταίο αντίο στον αγαπητό Νίκο Τούλη

θρήνος-στο-κρητικό-μπάσκετ-σήμερα-το-1627415

Φτωχότερο είναι το κρητικό μπάσκετ αφού έχασε έναν σπουδαίο άνθρωπο που υπηρέτησε με σθένος και περισσή αγάπη το χώρο – Φίλοι και συγγενείς θα πουν σήμερα το τελευταίο αντίο στον Νίκο Τούλη

Το κρητικό μπάσκετ θρηνεί για την απώλεια του Νίκου Τούλη, ενός σπουδαίου ανθρώπου, που υπηρέτησε επί σειρά ετών τον χώρο ως αθλητής, προπονητής και παράγοντας. Έφυγε αδόκητα από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών, προδομένος από την καρδιά του, λίγες ώρες μετά από χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Φίλοι και συγγενείς θα πουν σήμερα Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, το τελευταίο αντίο στον Νίκο Τούλη, στις 3 το μεσημέρι. Η κηδεία του θα τελεστεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου, ενώ η σορός του θα βρίσκεται στον ναό από τις 2.

Ποιος ήταν ο Νίκος Τούλης

Ο Νίκος Τούλης υπήρξε επιτυχημένος καλαθοσφαιριστής στον ΟΦΗ, το Ηράκλειο και τη ΓΕΗ, αλλά και εκ των κορυφαίων Κρητικών προπονητών με πολύχρονη και επιτυχημένη θητεία στα σωματεία του Ηρακλείου. Σημαντικότερη στιγμή στην προπονητική του καριέρα, η πορεία του με το Ηράκλειο ΟΑΑ, από το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ στην Α1 μπάσκετ. Στη συνέχεια υπηρέτησε την ομάδα και ως μάνατζερ με συνοδοιπόρο τον Μανόλη Παπακαλιάτη, δίπλα στον αείμνηστο “μπασκετάνθρωπο” Παύλο Βαρζακιάν. Υπήρξε βέβαια και προπονητής στην αγαπημένη του ΓΕΗ.

Επί θητείας Κατσανέβα πέρασε από τον Εργοτέλη, επί Ξημέρη από τον ΟΦΗ, ενώ είχε διατελέσει προπονητής και στη Μικτή Κρήτης. Αποχώρησε από την ενεργό προπονητική δράση αρκετά νωρίς, εξαιτίας και των καρδιολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε, προκειμένου να αποφύγει την ένταση των αγώνων… Τα τελευταία χρόνια ήταν πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ηρακλείου, καθώς ηγήθηκε αυτής της προσπάθειας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook