Θρήνος και φόβος μετά το φονικό – Έγινε η κηδεία του Γιώργου Ξυλούρη στα Ανώγεια | Photo

θρήνος-και-φόβος-μετά-το-φονικό-έγινε-1036271

Βαρύ πέπλο πένθους και θρήνου στα Ανώγεια για το διπλό φονικό που στοίχισε τη ζωή στον Γιώργο Ξυλούρη και τον Λευτέρη Καλομοίρη.

Αν και η αρχική πρόθεση ήταν η σορός του 30χρονου να μεταφερθεί απευθείας στην Εκκλησία, για τη νεκρώσιμη ακολουθία, τελικά το άψυχο σώμα του Γιώργου Ξυλούρη, λίγο πριν τις 16.30 το μεσημέρι της Κυριακής μεταφέρθηκε στο σπίτι του, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία του cretalive.gr

Το κλίμα στην περιοχή είναι βαρύ, ένα «μείγμα» θρήνου και φόβου για το αύριο, καθώς τη Δευτέρα αναμένεται να μεταφερθεί στο σπίτι του στο Περαχώρι, η σορός του Λευτέρη Καλομοίρη.

Εν τω μεταξύ, νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής, ο 30χρονος γιος του 63χρονου Λευτέρη Καλομοίρη παραδόθηκε στην Ασφάλεια Ρεθύμνου, ενώ φέρεται να κατέθεσε πως ο ίδιος βρισκόταν στο σπίτι, όταν άκουσε έναν πυροβολισμό και τη μητέρα του να ουρλιάζει, δείτε ΕΔΩ.

Αμέσως όρμησε έξω από το σπίτι, παίρνοντας το 9άρι όπλο που είχε. Στο δρόμο αντίκρισε νεκρό τον πατέρα του και τον Ξυλούρη να στέκεται από πάνω του. Ο 30χρονος φέρεται να είπε πως «θόλωσε» και μπροστά στο θέαμα του νεκρού πατέρα του, χωρίς δεύτερη σκέψη άδειασε το όπλο του πάνω στον 30χρονο Ξυλούρη.

3 thoughts on “Θρήνος και φόβος μετά το φονικό – Έγινε η κηδεία του Γιώργου Ξυλούρη στα Ανώγεια | Photo

  1. Τα συλλυπητήρια μου στις δυο οικογένειες και ευχωμαι ναχουν όλοι οι υπόλοιποι το θάρρος και την παλληκαριά να παραδεχθούνε πως τελικά όλα αυτά τα εγωιστικά καουμποιλίκια είναι θέμα εξυπνάδας και μόνο εξυπνάδας και να διορθώσουνε την ηλίθια
    εμμονή : ετσα ξυγουντε οι αντρες επαέ !!! Παραβίασε ο ένας τον άγραφο νόμο οταν είσαι παλαιστής, μποξαδορος κλπ δεν το χρησιμοποιείς εκτός ρινγ ( ίσως η δουλειά του πορτιέρη τον είχε κάνει να το χρησιμοποιεί πότε – πότε ), και ξυλοφόρτωσες το συνομήλικο του, παραβίασε και ο δαρμένος το νόμο οταν αδικηθείς πας στο δικαστήριο και δεν πας να καθαρίσεις με το πιστόλι, ο πατέρας είναι το πιο αθώο θύμα στην περίπτωση αυτή γιατί πήγε να ηρεμήσει τα πράγματα ( ίσως αν γνώριζε το ξύλο που είχε ρίξει ο γιος του στο φονιά του να μην έμπαινε στη μέση έτσι), ο μποξαδορος γιος του για δεύτερη φορά ( με ελαφρυντικό το φόνο του πατέρα του ) σκοτώνει το δαρμένο φονιά του πατέρα του και έτσι έχουμε 2 νεκρούς, μια κατεστραμμένη ζωή στη φυλακή, 2 η 3 οικογένειες κατεστραμμένες, 5-6 ορφανά παιδιά, και το φόβο της βεντέτας να μην ξέρεις κανείς τι θα γίνει στο μέλλον. Αν αυτό δεν δείχνει έλλειψη εξυπνάδας και δεν γίνει μάθημα προς αποφυγή τότε η Κρήτη μας δεν έχει ελπίδα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook