Θρίλερ στην Τουρκία: Αγνοείται ο γαμπρός του Ερντογάν που πριν από λίγο καιρό παραιτήθηκε από την θέση του υπουργού των Οικονομικών

θρίλερ-στην-τουρκία-αγνοείται-ο-γαμπρ-725239

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν στην Τουρκία τα ερωτηματικά για την τύχη του γαμπρού του Ταγίπ Ερντογάν, Μπεράτ Αλμπαϊράκ, ο οποίος πριν από λίγο καιρό παραιτήθηκε από την θέση του υπουργού των Οικονομικών.

Η πληροφορία που κυκλοφορεί είναι ότι μετακόμισε στο Λονδίνο, αλλά αυτό δεν διασταυρώνεται μέχρι στιγμής ενώ δεν δικαιολογεί και το κλείσιμο των λογαριασμών του στα social media.

Μια άλλη φήμη θέλει τον Αλμπαϊράκ να έχει νοικιάσει συγκρότημα γραφείων στην Κωνσταντινούπολη, αλλά ούτε και αυτή έχει επιβεβαιωθεί.

Ο Αλμπαϊράκ και ο αδελφός του Σερχάτ ήταν στενά συνδεδεμένοι στην εταιρεία Çalık Holding, στην οποία ο Αλμπαϊράκ ήταν διευθύνων σύμβουλος και η οποία έχει στην ιδιοκτησία της την εφημερίδα Sabah αλλά και τον τηλεοπτικό σταθμό ATV .

Ο Αλμπαϊράκ έκλεισε όλους τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή τους έκλεισαν οι τουρκικές αρχές, και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Πηγή: libre.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook