Θρίλερ στα Χανιά! Μυστήριο η εξαφάνιση της 60χρονης Αμερικανίδας | 50 χιλιάδες ευρώ για όποιον γνωρίζει κάτι που θα βοηθήσει τις έρευνες

θρίλερ-στα-χανιά-μυστήριο-η-εξαφάνιση-888294

Με μεγαλύτερη ένταση συνεχίζονται σήμερα οι έρευνες για τον εντοπισμό της 60χρονης Αμερικανίδας Βιολόγου, Souzan Eaton, η εξαφάνισή της οποίας (δείτε εδώ) από το Κολυμπάρι όπου βρίσκονταν με αφορμή διεθνές συνέδριο Βιολογίας που πραγματοποιούνταν στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης, έχει σημάνει συναγερμό στις αρχές.

Οι έρευνες, από ξηρά, αέρα και θάλασσα, για τον εντοπισμό της Αμερικανίδας, η τύχη της οποίας αγνοείται από την Τρίτη 2 Ιουλίου από το Καστέλι Κισσάμου, άρχισαν το πρωί της Πέμπτης και συνεχίζονται και σήμερα, ενώ σε αυτές θα λάβουν μέρος ακόμα περισσότερες δυνάμεις.

Ήδη πάντως στις έρευνες συμμετέχει κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένο σκυλί και drone, δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ και προσωπικό του λιμενικού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από συγγενείς και φίλους της βιολόγου  προσφέρεται το ποσό των πενήντα χιλιάδων Ευρώ (50.000€) σε όποιον γνωρίζει κάτι που θα βοηθήσει στις έρευνες για την ανεύρεση της Αμερικανίδας.

Σύμφωνα με το Silver Allert που εκδόθηκε την ημέρα που εξαφανίστηκε από το Κολυμπάρι του Δήμου Πλατανιά, φορούσε πιθανότατα ροζ μπλουζάκι, λευκό σορτς και αθλητικά παπούτσια. Ωστόσο το τηλέφωνό της, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr το είχε αφήσει στο ξενοδοχείο, όπου διέμενε.

Στην Αμερικανίδα επιστήμονα άρεσε η πεζοπορία και για αυτό οι έρευνες ξεκίνησαν χθες στην ευρύτερη περιοχή γύρω από την Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης, όπου διεξάγεται το διεθνές συνέδριο. Εργαζόταν στο Max Planck, στην Δρέσδη της Γερμανίας.

Πάντως από τις αρχές χαρακτηρίζεται μυστηριώδης η εξαφάνιση της γυναίκας, καθώς αν και έχει ερευνηθεί εξονυχιστικά ολόκληρη η ευρύτερη περιοχή, εντούτοις δεν έχει εντοπιστεί κάποιο ίχνος της 60χρονης.

Σημειώνεται πως στα Χανιά βρίσκονται συγγενείς της γυναίκας, ενώ και στα social media έχει δημιουργηθεί σχετική σελίδα (δείτε εδώ) που ζητά τη συνδρομή όποιων γνωρίζουν κάτι για το συμβάν.

Zarpanews.gr

4 thoughts on “Θρίλερ στα Χανιά! Μυστήριο η εξαφάνιση της 60χρονης Αμερικανίδας | 50 χιλιάδες ευρώ για όποιον γνωρίζει κάτι που θα βοηθήσει τις έρευνες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook